Почетна / Фудбал / Супер лига

Чукарички преокретом до победе против младе селекције Француске

Самјуел Овусу цео меч одиграо на позицији левог бека, док је у другом полувремену Лука Стојановић био штопер
ФОТО: Н. Неговановић

Чукарички – Француска (млади) 2:1 (0:0)

Терен: СЦ ФСС у Старој Пазови. Играно без присуства гледалаца. Судија: Марковић. Жути картони: Кисо (Чукарички), Гуендози (Француска). Стрелци: 0:1 Матондо у 50. из једанаестерца, 1:1 Шарић у 75, 2:1 Шапић у 80. минуту.

ЧУКАРИЧКИ: Белић (од 63. Мићовић), Величковић, Пушкарић (од 46. Бирманчевић), Шапић, Овусу, Кисо, Белаковић, Алексић, Бојић, Шарић, Мудрински (од 46. Стојановић).

ФРАНЦУСКА: Дијуф, Сар, Ндичка, Коца, Басила, Тодибо (од 71. Куизон), Геундузи, Бернед (од 46. Сисоко), Матондо (од 71. Куон), Пинтер, Адли.

 

Чукарички је славио победу у пријатељском мечу играном на терену ФСС-а у Старој Пазови против младе селекције Француске (до 20 година), после преокрета у финишу меча.

Имао је доста мука тренер Брђана Симо Крунић са саставом тима, с обзиром да му недостају чак седморица играча због репрезентативних обавеза, па је морао да се определи на нека изнуђена решења. Тако је Самјуел Овусу цео меч одиграо на позицији левог бека, док је у другом полувремену Лука Стојановић био штопер.

Тренутак деконцентрације, вероватно и играње на неприродној позицији, узроковало је да Овусу начини беспотребан једанаестерац стартом са леђа на Адлију, у позицији кад Француз већ није могао ништа да учини. Матондо је у 50. минуту био непогрешив са беле тачке – 0:1.

Белаковић је одлично прошао по десној страни, ушао у шеснаестерац, пронашао Шарића, овај је имао времена да примири лопту и рутински савлада Дијуфа – 1:1.

Могао је Белаковић, који је у финишу меча био одличан, да донесе преокрет у 79. минуту, поново је искоса са леве стране ушао у шеснаестерац и шутирао, али снажно и непрецизно. Но, минут касније Чукарички је постигао и други гол. Бирманчевић је центрирао са десне стране, а високи штопер Шапић је главом закуцао лопту у мрежу Француза из непосредне близине – 2:1.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.