Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан направио репрограм са Спартаком и Чукаричким, укупно дугују 450.000 евра

У Партизановом календару црвеном је подвучен 15. октобар, с напоменом мониторинг УЕФА
ФОТО: В. Марковић

Посленици европске куће фудбала 15. новембра започеће проверу финансијског пословања црно-белих. Међутим...

Најважнији мониторинг, кључни за добијање европске лиценце, предвиђен је за 31. март – објашњава Милош Вазура.

И, додаје:

Само неупућени наступајућем мониторингу дају атрибут дана „д”, не знајући да људи из УЕФА тад могу само да нотирају или вам скрену пажњу на неке ствари, које, потом, можете да решите, рецимо, до краја новембра.

Парни ваљак ће, по свему судећи, сад добити позитиван сигнал из Ниона.

Најважније, направили смо два репрограма, са Спартаком за Ђорђа Ивановића (200.000) и Немању Николића (100.000) и са Чукаричким за Огњена Ожеговића (150.000).

Уз регулисан порез држави и исплаћена дуговања бившим играчима, то би требало да буде довољно...

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan
Nikakav porez niste platili a najmanje igrace.Neki vec vise meseci ne dobijaju dinar.Cute.Sa ovim timom i sa vama koji o fudbalu ne znate nista,nikad vise titulu.Ovo prvenstvo vise nije interesantno.Dve neoprostive greske.Dolazak Sume koji nas je financiski unistio i trenera koji je devet igraca pustio da ide uklnucujuci Alena Stevanovica da pre isteka ugovora ode bez obestecenja.
Kastig
Doveli ste firmu do ivice propasti.
ćela
Koja crna firma ???? Oni su uvek bili STR ili ZEM zadruga !!!!
Janko
Pa šta ste platili kad tolko još dugujete? Koji lopovi...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.