Почетна / Фудбал / Супер лига

ФОТО УБОД: Потпуно уништен терен на „Карађорђу”

Не иде Војводини, упркос финансијском оздрављењу, ове сезоне...

Бура око терена, риплијевски летњи прелазни рок, смена шефа струке... Окива мука фудбалски Нови Сад ове јесени...

Да новац, ипак, није често примарна ставка у организацији клуба, потврђују и последњи снимци са „Карађорђа”.

Некад најбољи терен у држави, ових дана више подсећа на један од, опустелих, војвођанских вртова у јесењим данима, него на терен трећег клуба у Србији. Има нешто и у људима...

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SLANINARI
O, nisu krivci primitivci što su pokupili mast. Korov nikne gdi god stigne. Ma, svaka njima čast. Krivi smo mi. Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili? Nemoj stari moj, krivi smo mi što smo ih pustili.
007
pa to treba da održava grad koji je na žalost još uvek vlasnik stadiona i koji je uplatiokao sponzor svega 20 od obećanih 300 hiljada evra godišnje za razliku od Srbija Gasa koji i ispunjava sve po ugovoru o sponzorstvu od 700 hiljada evra godišnje tako da se ne bi sramotili za iduću godinu kad je NS omladinska prestonicaEvrope nek postave novi teren za 105 g. VOJVODINE i da nam vrate vlasništvo nad stadionom u restituciji
Aloha
A nekada smo, i to ne tako davno, imali ubedljivo najlepsi teren u celoj ligi...
FKRN
Bio nekada treći klub u Srbiji, više ne!
KAMENI
Ne brini, još malo pa će biti prvi i to sa duplom krunom!
Janko
Ja sam bas u jednom kom pitao jer zna neko šta se desilo sa terenom!! Za brzo vreme je propao!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.