Почетна / Фудбал / Супер лига

Тренер Лучанаца: Са Радничким теже него са Звездом или Партизаном!

По свему приказаном у досадашњем току шампионата, а судећи и по тренутном пласману данашњих ривала, епитет дербија 11. кола је са пуним покрићем резервисан за дуел Младости и Радничког
ФОТО: М. Рашић

Шеф струке плаво-белих Ненад Миловановић није се либио да изрекне прегршт комплимената кад су у питању рад и резултати колеге и имењака Лалатовића, самим тим и конкретан учинак његових ученика.

Нисам у дилеми кад кажем да је за нас ово најтежа, тачније најзахтевнија утакмица у првенству, иако смо играли са Војводином, Партизаном и Црвеном звездом. Овим сам много тога рекао, руковођен утиском да Раднички с Ненадом Лалатовићем игра врло квалитетан фудбал. Изузетно га ценим, његова енергија и харизма се преноси на играче који на терену у високом ритму остављају у правом смислу и последње атоме снаге. Има много квалитетних индивидуалаца, зато је ова генерација Радничког у рангу некадашњег „Реала са Нишаве” – уз приметне хвале истакао је вредности супарника Миловановић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

tarabica
Tarabica ti si sve teži a ovo drugo nije nego po dogvoru
Kruna
Da je sreće da nisi ni blizu stadiona a ne da treniraš
PENZIONER
STA JOS NIJE SVE ISPLANIRANO I DOGOVORENO ...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.