Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда чека захуктале Лучанце, лекари кроје тим Милојевићу (субота, 20,30 часова)

Савић, Стојиљковић, Крстичић, Боаћи и Родић не раде пуним интензитетом. Младост је дисциплинована екипа, са одличним тренером – каже Милојевић
ФОТО: И. Веселинов
Црвена звезда – Младост (20,30 часова, ТВ Арена 1)
Стадион: „Рајко Митић”. Судија: Александар Васић. Помоћници: Дејан Поточан и Срђан Милутиновић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гобељић, Дегенек, Бабић, Хајдин, Чаушић, Јовичић, Кафу, Ебисилио, Симић, Павков.
МЛАДОСТ: Росић, Андрић, Лековић, Милошевић, Синђић, Пејовић, Павловић, Тумбасевић, Радивојевић, Л. Јовановић, Голубовић.

 

Звезда се у Лазаревом граду вратила на победнички колосек, па с врха суперлигашког каравана очекује десето коло.

У Београд у суботу долази Младост из Лучана, што је увертира за среду и прво гостовање црвено-белих у Лиги шампиона.

Тренер Звезде Владан Милојевић са сарадницима чини све да екипи фокус буде победа у дуелу, или како рече човек с најбољим резултатима у 21. веку, да се потисну мисли о Пари сен Жермену.

Не можемо да не размишљамо, ни да се искључимо из свега тога. Али, апсолутни приоритет нам је првенство Србије, тако да нам је тренутно најбитнија ова утакмица. Играчи то добро знају, потенцирамо то кроз разговоре, у психолошкој припреми – рекао је Милојевић.

С друге стране, немамо ни много времена да размишљамо о Пари сен Жермену. Није добро ако прескачемо кораке, то значи да немамо концентрацију и да не радимо добро.

Уочи дуела са Наполијем српски шампион је демонстрирао фудбалску моћ против Радника из Сурдулице, а навијачи се надају још једној канонади пред евро изазов.

Милојевић не мисли да његов тим очекује лаган посао. Напротив, у суперлигашу из Лучана види „тврд орах”.

У госте нам долази јако добра екипа која је показала да има континуитет последњих година. То се види по њиховим резултатима, пре две године су играли квалификације за Лигу Европе, прошле године су били финалисти Купа Србије. И ове године сигурно имају виске амбиције и у првенству и у купу. Сазрели су за високе домете, види се по позицији на табели.

Велики респект је приметан према сјајној генерацији црвено-белих, Александар Пејовић сведочи да ће његов тим бити достојан супарник.

Реална је процена да нашем домаћину припада улога фаворита, јасно је да тренер Милојевић, сходно индивидуалним квалитетима својих играча, на располагању има готово два подједнако моћна тима. Како и у коликој мери ћемо томе парирати, остаје да се види кроз конкретан учинак на терену – поручује „везиста” лучанског суперлигаша.

Семафор десетог кола Супер лиге:
20,30: Црвена звезда – Младост
Недеља:
15,00: Пролетер – Земун
15,00: Спартак – Војводина
19,00: Динамо (Вр) – Мачва
19,00: Напредак – Чукарички
19,00: Бачка – Рад
19,00: Раднички (Ниш) – Партизан
19,00: Вождовац – Радник
Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Бари
Још једна победа и титулаааааааа! ВОЛИМ ЗВЕЗДУ!
djole
Treba dati sansu Hajdinu kad god ima prostora,solidan je to bek.
zvezda
Slažem se sa tobom
inace
Inace Francuzi pricaju o Delijama da l dolaze cak jedan novinar nas koji navija za Zvezdu RMC dao da nam je centralna odbrana spora Krsticica pohvalio
Laki
@@ a sta to nije istina u mom komentaru i uostalom je ne zivim u proslosti kao neki
odgovor za komentare laki i @laki
Ovo su dva toliko odvratna komentara da zaista nemam reci. Prosto nama Srbima ne trebaju nikakvi neprijatelji, mi cemo sami sebe unistiti. Zvezda je uradila nesto sto PSG nikada nije u svojoj istoriji. Cak je 2010 godine u Americi Zvezda i pobedila PSG na jednom turniru u Cikagu. Ova liga i ova zemlja zaista i ne zasluzuju da imaju Zvezdu kao bivseg prvaka Evrope.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.