Почетна / Фудбал / Супер лига

Ђокић: Не плашим се никога, нисам пријавио претње полицији

„Ни сам не могу да избројим колико сам добио увредљивих и претећих порука“
ФОТО: М. Спасојевић

Касно синоћ, на позив Журнала, додуше са „откривеног броја”, јавио се и Ненад Ђокић.

Ни сам не могу да избројим колико сам добио увредљивих и претећих порука. Не плашим се никога и само из тог разлога нисам се обраћао полицији – кратка је била Чкаљина порука.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Viktorija Plzen
Bravo Djokicu, i ne treba da se plasis navijaca malog kluba, od kad se to macka plasila miseva!
gropn II
ja mu verujem da se ne plasi ! da nema kurazi on ne bi ni sudio nepostojeci gol ! dobro je dok je sve na porukama !
Marko
Srecom ste postojace budale za gol je nebitno jer je regularan...To ti kad uturis malo pa izvadis i nista Stojke nije mogao,sve je bilo kasno...Matematicar nacrtao loptu dva puta vecu od Stojkove glave,smesno da smesnije ne moze biti..
Ruza
Čkalja je najpošteniji sudija na balkanu i zato ne lupetajte gluposti. Gol kao suza
Tako je
eno svi svetski mediji takodje isticu da je gol regularan i pravicno presudjan,samo ove zene u crnom narikace jos kokodacu i sire lazi i dezinformacije!
PENZIONER
svaki komentar je suvisan ... sa obe strane brda su ONI ... njihovi mediji ... sve je u NJIHOVIM rukama pa i mali djokica ... koga kako sam kaze: ima ko da OSVETI ... ostaje samo da djokicu unaprede ... najmanje sto se moze u HEROJA NACIJE!!!
Dragan Bgd
Ne mlataraj praznu slamu,eno ti i Bjeke u FSS,samo fali još Zeka i da budete kompketni.Tole je tu,čuj počadni,Sava i svi oni podpredsrfnici partizana,predsednici sklanjalica vam,Smederevo,Metalac,Jagodina,Sloboda Uzice,Hajduk dzomba,Radnički KG,bsk borča,Javor,N Pazar,eno ih sada svi u 2,3,5 beton ligi i uhvatila vad je panika,Bojan Radovanović sve obelodanio i MUP-u i o sklanjalicama i kako je on lično plačao sudoje da sude u korist partozana,jao ČLAN UOPARTIZANA.Promeni ploču senilni,mnogo lazeš i brkaš stvari,FSS ste uzurpirali pre 30 godina i vreme je da radi metla,štetočine.
Ja
Dobro bre Čkalja do sada su te bili : 1.U Kremni kada si pibegao bez odece a doneli su ti je sutradan 2.kod tunela u Lucanima Nesko debeli i njegovi ljudi 3. Grof Bozovic na marakani TI SI SAMO OGUGLAO A NE NISI HRABAR Ako sam neke batine propustio ti dopisi
Boaci objasnio
jeste ti znas franjevac ko je njega tukao,ajde stetocino ne smrdi,zaudarate mnogo tamo na vasem raspalom jugu!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.