Почетна / Фудбал / Супер лига

Горан Закарић: Нека опет буде 1:0 за нас

„Црно-бели 77” у три победе Жељезничара над Сарајевом дао гол, уписао четири асистенције и изнудио пенал

Кад је 3. августа ставио потпис на уговор с Партизаном Горан Закарић рече:

Најсрећнији сам човек на свету!

На премијери у црно-белом дресу на гостовању у Нордсјеланду, у том тренутку за клуб и Хумске утакмицом над утакмицама, постигао је гол.

Већ од тог меча репрезентативац Босне и Херцеговине представио се као неко ко преузима одговорност, са конкретним идејама и учинком у нападачким акцијама.

Пред 158. вечити дерби, Закарић наглашава да у Хумској не станује страх страх. Не плаше их оцене да Звезда дуго није имала овакав тим.  

Ми смо Партизан. У свакој утакмици морамо да идемо на победу, па и против Црвене звезде! За ово не треба посебан мотив. Знам да ће свако од нас да пружи максимум. Наша публика је била сјајна на европским утакмицама, верујем да ће и сада да нам буде велика подршка.

Партизан је „генералку” имао у среду против Грађевинара.

Резултат против Рада нам је дао додатан мир пред дерби. Поново је било проблема са реализацијом, али пише се победа.

Тај тријумф је само један у низу црно–белих „минималаца”.

Последње три утакмице смо победили по 1:0. Сигуран сам да, што се тиче игре, увек може боље, али такмичимо се за бодове. Наравно, сви желе убедљиве победе, али на крају се само бодови сабирају.

Срећи Гробара не би било краја да и данас буде исти исход.

Немам ништа против. За нас је свака следећа утакмица најважнија, свесни смо колико би вредела победа.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ojadjeni zirant
Zasto ovaj nas trenutno najbolji i najprobojniji igrac od srednjeg reda dobija maksimalno 3 lopte po utakmici.
Marko
Vi pruzite max Zvezda u leru da vas pobjedi i opet dobro,ako derbi nesto znaci za titulu prevario si se gadno...jednom sreca i nikada vise,zapamti luzeru....
Knego
Pazite se vi katastrofe jer jesenas igrate katastrofalno.
Rale
To majstore skup igraca iz Rada,Caka i ostalih slicnih kvaliteta glume neke velicine.Daj im gol i da ih posaljemo u cosak.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.