Почетна / Фудбал / Супер лига

СУКОБ НА КРОВУ - Дуроњић: Никад не бих увредио играча другачије боје коже... Mене играч Динама са бројем 23 пљунуо

Крилни нападач Вождовца демантује да је на утакмици са Динамом вређао играче по расној основи
ФОТО: М. Спасојевић

Изузетно вредну победу коју су Вождовчани у суботу остварили против Динама из Врања, испратили су и упечатљиви моменти после последњег судијског звиждука, кад је дошло до кошкања испод северне трибине, резервисане за домаће навијаче.

Исход је био црвени картон за Милоша Антића, резервног играча Врањанаца, а у осврту на дешавања тренер гостију Драган Антић истакао је да је Борко Дуроњић, крилни нападач Змајева, називао црне играче Динама мајмунима и, уопште, провоцирао током целог меча.

- То је потпуна лаж! Никад не бих увредио играча другачије боје коже, што и играчи могу да потврде! Ја малтене и нисам имао контакт са њима, не знам их, нити су ми они ишта рекли. Закачио сам се само са Вукајловићем, пред крај полувремена, када сам га одгурнуо да брже изведем аут, јер је исценирао пад и одуговлачио. За то сам и добио жути картон, оправдано. Знам га иначе дуго, извинили смо се један другом, и ту је све било у реду – истиче Дуроњић.

Осврнуо се и на тренутке пре уласка у свлачионицу.

- На крају утакмице, видео сам да су један од фудбалера Динама и можда помоћни тренер ишли ка нашим навијачима и почели да се свађају са њима. Истина је то да сам тада претрчао 70 метара, јер сигурно нећу да дозволим да противници вређају наше навијаче, који су платили карте да нас гледају. Ништа њима двојици нисам погрешно рекао, само сам их склонио са стране, док је мене играч Динама са бројем 23 пљунуо. Питао сам га у чему је проблем, а он ме ухватио за врат и том приликом изгребао, због чега је на крају и добио црвени картон. Ту нисам могао да се контролишем, али нисам ударио дечка, нити га опсовао. Тада је дошао тренер и такође ме ухватио за врат и псовао. Одгурнуо сам се од њега и склонио се са стране. Те изјаве да сам ја безобразан и да сам вређао играче друге боје коже немају смисла. Боље да се позабави тиме што он прича и својим играчима, него да ставља мене у уста – готово у даху је пренео Дуроњић.

Млади офанзивац је, вреди подсетити, недељу дана раније био „херој” утакмице у Нишу, где је Ивана Булајића, домаћег играча који је изгубио свест, енергично положио на страну како не би „прогутао језик“.

Истина је, међутим, да место у центру пажње завређује и добрим партијама. У суботњој победи на крову био је један од најзапаженијих актера – константна опасност по гол.

- Много нам је требала та победа, коју смо и заслужили. Преко Луковића и Јевтића смо имали две стопостотне прилике још у првом полувремену. Требало нам је времена да пробијемо бедем, али добро... Све се отворило када нас је капитен Павловић на најслађи начин довео у вођство, из корнера, да би Ступаревић отклонио дилеме. После три пораза у низу, ово би могла да буде права прекретница за нас – завршава Дуроњић.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glumci i to losi
Ponasanje igraca i takozvanog trenera Vozdovca je za svaku osudu bila i u Nisu kada su simulirali i lezali tokom cele utakmice ! To i nije nista strasno i nista novo u fudbalu , medjutim izjave posle utakmice za ne korektno ponasanje niske publike od strane F. K . Vozdovca je stvarno smesno imajuci u vidu da su ti isti polomili vec drugi put vrata u njihovoj svlacionii u Nisu za zadnje tri godine ! A o mazanju sa ratnickim bojama jos nismo dobili konkretno objasnjenje protiv koga to idu u RAT ?!
misa tumbas
"istrcao sam 70 metara jel sigurno necu dozvoliti da vredjaju nase navijace " ...haha pa sta dalje reci ??
Grom
Anticu stidi se bruko od trenera i nulo od coveka,podrska za ovog momka.
misa tumbas
pa dobro kako znas ko prica istinu kad nista nismo culi sa terena glasno ?? sem njihovih izjava koje stite sebe, normalno
Antica oterati doživotno
Zna se njegova prošlost i sadašnjost, ali nažalost takvi su perjanica ovog društva
trecepozivac
Igraci vozdovca su se i prosle nedelje obrukali u Nisu
Zapad
Tako jr
Јужнопругаш
Рецко је, најблаже речено, доказани скандал мајстор, који се мора доживотно одстранити из спорта.
Kole
Sve je istina za Recka,ali ovo nije prvi put da se na krovu čuje UUUUUU. Čulo se i sad a dali su se igrači vređali medjusobno to nisam čuo niti sam mogao!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.