Почетна / Фудбал / Супер лига

Нишлије у „европском дербију” разбиле Суботичане, Шушњар донео победу Мачви у Сурдулици (ВИДЕО)

Требало је то да буде дерби кола, али у мечу играном у Кули питао се само један тим
ФОТО: М. Рашић

Раднички је сјајно стартовао у Супер лиги, после пет кола има четири победе, дели прву позицију са Црвеном звездом, која има утакмицу мање.

У Кули је требало да се игра дерби, по крајњем резултату јасно је да меч није оправдао тај епитет. Спартак је у очигледној кризи, већ другу утакмицу на домаћем терену (у Кули), изгубили су убедљиво, претходно од Пролетера!

Серију голова за тим који са клупе предводи Ненад Лалатовић отворио је Хаскић у 28. минуту, исти играч постигао је и четврти гол на мечу за свој тим.

У међувремену, погађали су још Станисављевић из једанаестерца и Ранђеловић. До краја сусрета, Спартак је постигао почаси погодак.

Фудбалери Мачве победили су у Сурдулици Радник са 1:0, у последњем недељном мечу петог кола Супер лиге Србије.

Једини гол на утакмици постигнут је у 29. минуту кад је Ђорђе Шушњар савладао Николу Васиљевића и тако поставио коначан резултат.

Семафор петог кола Супер лиге Србије:
Спартак – Раднички (Ниш) 1:4 (Чечарић 87 – Хаскић 28, 74, Станисављевић 35. једанаестерац, Ранђеловић 51)
Радник – Мачва 0:1 (Шушњар 29)
Субота:
Чукарички – Пролетер (НС) 1:0 (Кајевић 81)
Вождовац – Динамо (В) 2:0 (Павловић 69, Ступаревић 73)
Војводина – Бачка 2:0 (Ђурић 70, Езе 78)
Младост – Земун 2:1 (Одита 63, Радивојевић 70 – Стојковић 27)
Одложено:
Црвена звезда – Напредак
Партизан – Рад
Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sale
Bravo Macvanci. Svaka cast
Pera
Pitam se kako Partizanu mogu da odloze utakmicu za danas a Spartak mora da igra kad su i oni igrali Evropu u cetvratk,ovo stvarno nema smisla?
VladoPhx
Zato Pero sto Partizan u cetvrtak ponovo igra utakmicu,prvu od 2 u play off-u za Ligu Evrope.A Spartak je eliminisan,na zalost.A Zvezdina utakmica sto je odlozena,ne spominjes!
Kare
Ludace pa igra u sledeci cetvrtak
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.