Почетна / Фудбал / Супер лига

Марко Јанковић на мети Бурсе

Марко Јанковић је, према свакодневном писању турских медија, на мети Бурсе
ФОТО: М. Спасојевић

Зелено-бели не крију интересовање за крилног нападача Партизана Марка Јанковића и, наводно, спремни су за његову слободу да издвоје између милион и по и два милиона евра.

Подсетимо, од тога би само половина припала црно-белима, друга би легла на рачун Олимпијакоса, клуба из којег је репрезентативац Црне Горе дошао у Хумску.

Јанковић зимус није хтео у француски Амијен, доласком Зорана Мирковића почео је да пружа и добре игре у црно-белом, доказ – против Нордсјеланда, у Данској, био је најбољи...

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Madjionicar
1,5 do 2 miliona je premalo. Ne nuzno zato sto je Jankovic toliko dobar, nego zato sto je igrac PARTIZANA! Mi jednostavno moramo da prestanemo da dajemo svoje igrace, koji su nam pritom jos i nosioci igre, za budzasto. To pod jedan. Pa bio u pitanju Jankovic ili bio u pitanju neko treci. E sad, za te iste pare se moze dovesti drugi igrac koji ce potencijalno biti mnogo bolji fit za ovaj tim nego sto je to Jankovic, medjutim, ono sto mene brine je to da cemo mi njega prodati za tu sicu koja ce potom samo nestati kao da je nikad nije ni bilo, a u zamjenu necemo dovesti nikoga i gdje smo onda prispjeli? Neko ce reci, "ma, nek samo ide, pa makar i za dzaba", ali to nije racionalno razmisljanje. Sta ti ljudi misle? Da pare rastu na drvecu? Da mi mozemo tek tako da kupujemo igrace i da ih onda samo pustamo za dzaba? Odnosno da cemo biti bolji tako sto se samo slabimo umjesto da se pojacavamo? Ja jednostavno ne mogu da razumijem da neko moze tako nesto uopste da izjavi, a da je odrasla osoba.
Kizo vrati se
Ja sam jedva svario Babovica, a ovaj isti . Drzi loptu i padne kao da ga udari Fap. Sto kaze Kovinjalo, ne igra se tako moderan fudbal, dok se ti namestis na levu nogu... Jos sa Babovicem bio i Bozinov , pa to je tuga. Sta je sve Kiza uspeo sa njima svaka mu cast.
Kole
Kolko boljih krila ima u zemlji od ovog igrača,da se zapitam gde su oči tim menadjerima!! Br. 1 Lutovac (Rad), Owusu (Čuka),Kehriman( Surdulica),Dimic( Lučani). Ako tolko nude neka mu je sa srećom!!
Mk
Dovedite Srdjana Spiridonovica iz Panionisa, igrac u rangu Leonarda, izrazito levo krilo. Grcki mediji su pisali da je Partizan 2x slao ponudu ali Grci hoce jos para, nemojte ispustiti kvalitetnog igraca, 600.000 evra bi bilo dovoljno
LesaPFC
Samo neka putuje i neka se ne vraca. Covek nas udavi, drzi loptu 5 minuta i onda padne! Da ne trosim reci sta je sve govorio o navijacima kada su ga sa pravom kritikovali. Nece ovaj nigde uspeti da igra ali se nadam i da se nece vratiti kod nas kroz par sezona kao Lola.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.