Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда против Спартака узела три бода и добила Милана Павкова! (ВИДЕО)

Одморио је Милојевић играче за један од најважнијих дуела у сезони, против Спартака у Трнави
ФОТО: И. Веселинов
Црвена звезда – Спартак 3:0 (1:0)
Стрелац: 1:0 – Павков у 41, 2:0 – Павков у 67, 3:0 – Бабић у 90+3. минуту.
Стадион: „Рајко Митић”. Гледалаца: 5.278. Судија: Ненад Ђокић. Помоћници: Немања Петровић и Слободан Павловић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Поповић, Гобељић, Сумаила (од 62. Дегенек), Бабић, Хајдин, Јованчић (од 46. Јовичић), Милијаш (од 59. Симић), Јевтовић, Мелег, Срнић, Павков.
СПАРТАК: Лучић, Вукчевић, Ћаласан, Текијашки, Милошевић, Ракић, Маричић, Афум (од 72. Шормаз), Торбица, Чоу, Ђенић (од 46. Шимура).

 

Владан Милојевић је променио читав тим, свих 11 играча, али и у таквом односу снага Црвена звезда је била прејака за суботички Спартак.

Поред три бода и останка на челу табеле, добили су црвено-бели и Милана Павкова. Центарфор Звезде је добио шансу од старта и постигао првенац у званичним мечевима, недуго потом је другом голом и решио питање победника.

Ток меча:

0` Владан Милојевић је, чини се као никад до сад, промешао карте. Јасно је да ће реванш против Спартака у Трнави бити приоритет за шампиона Србије.

Довољно је само рећи да је тренер црвено-белих променио свих 11 играча у односу на претходни меч! Чак је и клупа домаћих „шарена”, Супић, Дегенек, Терзић, Јовичић, Симић, Јовељић, Стојиљковић.

12` Прва шанса на мечу, Вукчевић је врло добро убацио лопту из корнера, Текијашки је са осам метара неометан шутирао главом, но поред Поповићевог гола.

13` Недуго потом прва прилика и за Звезду, Павков је врло добро примио лопту, ушао у шеснаестерац, али је лоше шутирао, лопта је отишла далеко од гола Спартака.

22` Створио је себи простор Милан Јевтовић, мало је закаснио са ударцем, на крају је добио само корнер. Судија је претходно пропустио да свира офсајд Звездиног играча.

24` Мелег је маестрално упослио Јевтовића, овај је изашао „очи у очи” са Лучићем, али је погодио стативу.

30` Убацио је лопту из корнера Милијаш, Бабић је био највиши у скоку, али је главом шутирао преко гола Спартака.

35` Слободан ударац за Звезду, после прекршаја на Милијашу, извео га је управо капитен домаћих, али је са 23 метра погодио живи зид.

37` Одлична акција Звезде после слободног ударца, Милијаш је додао до Јевтовића, овај главом продужио до Срнића, који је из врло добре позиције лоше реаговао, те је шутирао поред гола Суботичана.

41` ГОООООООООООООООООООООООООЛ

Кад се то најмање очекивало, кад је ритам опао, Црвена звезда је изненада повела. Павков је примио лопту, дриблингом преварио чувара, те шутирао са 25 метара, лопта је прошла испод руке Лучића, који је могао боље да интервенише – 1:0.

45+1` Судија Ненад Ђокић је послао играче у свлачионицу.

46` По једна измена на обе стране, код гостију на терену је Шимура, ван игре Ђенић. У Звезди Јованчић је место уступио Јовичићу.

50` Добар покушај Маричића, заборавили су га на тренутак играчи Звезде, а овај се одлучио на ударац са 22-23 метра, но Поповић је био сигуран.

59` Друга измена Владана Милојевића, ван терена је Милијаш, у игри Вељко Симић.

62` Повредио се Рашид Сумаила, Милојевић је пола сата пре краја сусрета био приморан да направи трећу, принудну измену, на терен је послао Дегенека.

67` ГОООООООООООООООООООООООООЛ

Погодак какав се ретко виђа на нашим стадионима. Хајдин је сјајно убацио лопту из аута, а Павков је у скоку надмудрио чуваре и савладао Лучића по други пут.

71` Још једном акција коју је креирао Павков, главом је спустио лопту ка Срнићу, који је умакао чуварима и потом шутирао преко гола.

72` Друга измена код гостију, Афум је место уступио Стефану Шормазу.

78` Одлична прилика за Звезду, али је Мелег био себичан, покушао је сам да заврши акцију, није био прецизан.

84` Можда и најбоља акција на мечу, завршена је центаршутом Хајдина и ударцем Срнића који је натрчао на лопту главом, али је Лучић маестрално интервенисао.

90+3` соло акција Срђана Бабића, кренуо је са своје половине, прошао неколико играча Спартака и шутирао, Лучић је избио у корнер. Убацио је лопту из угла Мелег, а Бабић је главом у паду докрајчио ривала – 3:0.

Крај.

Коментари42
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

e, bre
Nista oni nisu uzeli...Dobili na tacni...
Radmilo Bošković
Naravno, cela javnost je na strani Pavkova a protiv ovog nedoraslog rukovodstva Zvezde, koje samo zna da golmila strance sa pozajmica! Šta će sada reći o Pavkovu?! Da li će i dalje tražiti centarfora u inostranstvu među polovnjacima koji se nude na pozajmicu?! Ovo je poraz za rukovodstvo Zvezde i njihovo znanje o mogućnpostima fudbalera! Treba da se postide svog neznanja i javno izvine Pavkovu, kojega su do sada samo šutirali na pozajmice, ne znajući kako da ga se otarase!
Boban
Pavkov je pravi napadac,samo mu dati sansu da se uigra i to je to
Djokara
Pavkov, Babic, Meleg, sve sama Zvezdina deca :) :) :) Jos da dodamo Poletanovica, Kataija...
@Djokara u pravu si
Bolje se informisi malo vise jer Zvezda ima cak vise igraca koji su poceli u Zvezdi nego vi onih koji su poceli kod vas,vi od 30tak imate samo 6 kojima je prvi klub bio Partizan a imate cak njih 5 koji su igrali pre u Zvezdi ha,ha,ha...
@Djokara
Al' ti je glup komentar za medalju. Pa sata treba da igraju sa 11 Zvezdine dece,igra se sa nekoliko igraca iz svoje skole+ostalo domaci kvalitetni igraci i stranci po nekoliko njih i jos 2-3 mlada igraca iz svoje skole na klupi. Sinoc su od Zvezdine dece igrali Hajdin,Simic,Srnic i trener Milojevic je cak Zvezdino dete+mladi Joveljic i Terzic na klupi kao rezerve ako zatreba to je znaci trener+5 njih koji su bili u protokolu sinoc su Zvezdina deca. A tu su od Zvezdine dece jos Savic i Stojkovic koji su inace standardni ali su sinoc odmarali zatim mladi Ilic,Nikolic,Erakovic,Stankovic i Cvetkovic koji su prijavljeni kao rezerve za domaca i Evropska takmicenja. Znaci to je trener i 12 njih su Zvezdina deca to je 13 od 30ak u protokolu sto je skoro pola njih. Vi bi voleli da igra 11 Zvezdinih kadeta pa da osvojite tiulu al' nece moci ha,ha. Pa vise Zvezda ima igraca koji su ponikli u njoj nego vi Jankovic,Sehovic,Ilic,Kokir,Popovic,Smiljanic samo ovih 6 od 30tak je pocelo u FKP ha,ha...
Прикажи још одговора
Deki
Bravo mijole sad u trnavu stavi pavkova od pocetka nemoj ni slucajno da pocnes utakmicu sa stojilkovicem nadam se da si i ti Video da je skroz van forme.Presing od prvog trenutka tamo i pavkov u napad i ubedjen sam da ih prolazimo znamo ko stvara frku zbog tih 1:1 kao da smo izgubili.
Biznismen
Super, ne moraju da kupe novog spica a meni plata nece biti smanjena.
ramus navija za pfc
a koliko ono ste uzeli para od radnika i seljaka da platite sumu gumu aa ? aj reci ako smes... 2-3 mil uzeta iz budzeta republike srbije i bacena na balvana iz slovana!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.