Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда све јача: Милош Дегенек дефинитивно пред потписом!

Последње информације указују да је задовољавајући расплет близу
ФОТО: Архива Журнала

Милош Дегенек је пред потписом уговора са Црвеном звездом. Очекује се да у наредних неколико дана буде озваничен долазак репрезентативца Аустралије и да српски шампион тако комплетира дефанзивну линију.

Дуго већ трају преговори између управе Црвене звезде и Дегенека, генерални директор Звездан Терзић напустио је припреме екипе у Аустрији како би се састао у Београду састао са Милошем и његовом породицом.

У случају да у што скоријем року постане играч Црвене звезде, Дегенек ће имати довољно времена да се спреми и уигра за утакмице другог кола квалификација за Лигу шампиона (24. јул и 1. август).

Током припрема у Аустрији, тренер Милојевић је био у дефициту на штоперском месту, па је импровизовао са Стојковићем у тој улози.

Репрезентативац Гане Рашид Сумаила потписао је пре неколико дана, али је недостатак визе стопирао његов долазак на рад у Аустрију и са стручним штабом и новим саиграчима упознаће се у Београду.

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko Perovic
Boaci je najbolji stranac i napadac koji je igrao u Zvezdi u zadnjih 10-15god!
Mare
Slučajnost puka... al svi na njemu uzeše pare??? A Degenek je navodno štoper šta njega gurate u napad. Ko je dao 1.5 mil € !???
Radmilo Boskovic
Puna podrska za Terzica i Mrkelu, ljudi rade odlican posao! Jos da se proda pesic i dovede napadac poput Boacija i LS osigurana!
MilosCZV
Pesic moze da ide. Pavkov je tu. Novi Boaci, ne treba da se kupuje, tu je vec jedan. ;)
Radmilo Bošković@lažni profil
Molim da ovo objavite! Spin doktori iz Zvezde rade punom parom! Smeta im istina, a jedini način u borbi protiv istine im je moj lažni profil koji koriste. Oni znaju da sam najveći protivnik dovođenja ovih limitiranih stranaca, iz Afrike, koje unapred proglašavaju za „kapitalce“. Kakvi su to „kapitalci“ najbolje pokazuje to što su od prvog dana Kanga i Boaći, standardne rezerve u Češkoj i Kini!
Hehe
Bilo kako bilo zvezdi bruka nd gine jer dobijace i cesce degeneke, da da, veoma je moguce to.
aki
fk cz =zlo.I tacka .
алекса
Веруј ми, ништа мање ни веће зло од твог клуба. Уствари ради се о двоглавој аждаји која уништава српски спорт.
SveJasno
Pre svega ovaj igrac kosta 300.000 eura, drugo, svi ovi igraci nisu placeni vise nego suma sumarum za SUMU, samo obestecenje je bilo 1.6 miliona eura !!!! Plus plata i bonusi....kazu oko 2.200.000 eura !!!! BRUKA i sramota. Penzioneri su ojadjeni, a gorivo poskupelo....ceka se struja !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.