Почетна / Фудбал / Супер лига

Шампион доводи аргентинску „десетку”: Де Винсенти у Звезди?

Црвена звезда би могла да нападне АПОЕЛ његовим оружјем

Управа шампиона Србије планира да у бомбу летњег прелазног рока промовише Томаса де Винсентија, некадашњег офанзивног везисту кипарског великана.

Уколико 29-годишњи Аргентинац постане Кангин наследник у улози плејмејкера, представљао би звучно појачање јер је оставио траг у европском фудбалу квалитетним партијама у клубу из Никозије.

Де Винсенти је пре играња на Кипру био најбољи играч грчке Јањине, није усео у Олимпијакосу, али је направио погодак доласком у АПОЕЛ.

Од августа 2016. је у Емиратима, трансфер у Ал Шабаб био је тежак три милиона евра, затим је заиграо из Шабаб Ал Ахли.

Црвена звезда ће сигурно овог лета ангажовати странца на позицији „десетке”, Де Винсенти се наметнуо као једна од опција и његово ангажовање је приоритет после све мањих шанси за долазак Горана Чаушића.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Podsetnik
Da ne bude drugi Mouce? Ne greje me nesto za ovog,kao i za onog stopera,crnca...
Zvezdas
Ovaj nema pojma!Olesice nas letonski ribari!U Evropi nazalost, necemo moci da namestamo kao ovde!
Stef
Sve sami veliki strucnjaci
Pedja
Kad on igra u Emiratima, zaboravo je on odavno sta je fudbal. Tamo nema konkurenciju, ne mora puno da trci i trebalo bi mu pola godine da dostigne zeljenu formu.
Dzonka
Kad bi ti znao kakvi sve stranci igraju u Emiratima...
Jastreb
A leonardo gde bese igra.......
АБРАКАДАБРА
доведите Мирка иванића.за горепоменутог је Меси.Мелег не може играти 10 .он је иза шпица.Не знам зашто није послата понуда Вукановићу.Бољи је од Срнића .Он и Јефта по десној страни

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.