Почетна / Фудбал / Супер лига

Алармантна ситуација у Врању: Динамо иступа из Супер лиге?

Нови суперлигаш Динамо налази се у тешкој финасијској ситуацији и према речима председника Драгана Антића, на прагу је иступања из Супер лиге
ФОТО: И. Веселинов

Пошто су очекивали помоћ града, а добили одговор да пара нема, у клубу сматрају да се локалне власти не односе на добар начин према овом спорту.

Иступање из елитног ранга била би велика трагедија не само за Врање, већ за цео југ Србије. Иако су обећања стизала са свих страна, ништа конкретно није урађено. Прозивка играча је била заказана за петак, али смо је отказали. Клуб се налази у тешкој финансијској ситуацији и на прагу смо гашења, тако да ћемо највероватније иступити из Супер лиге. Више од две године борили смо се да остваримо овако велики успех, мој животни сан је био да Динамо игра са Звездом и Партизаном, али градски већници једноставно не желе да помогну. Уколико се оваква ситуација настави, бојим се да Динамо нема светлу будућност – каже Антић.

Проблеми клуба настали су још почетком године, када Комисија за одређивање висине средстава за реализацију програма у области спорта, није издвојила никаква средства за Динамо.

Првенство је почело 15. јануара, а ми смо тек средином априла добили девет милиона динара, док смо потрошили три пута више. Постигли смо највећи успех у историји врањског спорта, а од градоначелника и већника за спорт нисмо добили ни честитку. За време трајања првенства, нико од градских већника, није дошао на стадион да пружи подршку. Уколико напустимо лигу, то ће бити велика брука и срамота за град, првенствено зато што Врањанци воле фудбал и живе за овај клуб – јасан је први човек Динама.

Сурака напушта Динамо
После успешних сезона у петровачкој Слоги, Раднику, талентовани нападач Закарија Сурака, после две сезоне у Динаму, напустиће клуб овог лета.
Неколико тимова је изразило жељу да Сураку види у својим редовима, а тренутно најближи је друголигашу из Турске – каже Драган Антић, шеф стручног штаба.
У недавној завршеној сезони, познати интернационалац из Гане постигао је 17 голова.
Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

НИШТА ОД ТОГА!!!
Рецко је стари препредени фарисеј, позер, сецикеса, мешетар и продавац магле.
И да се угаси не би се потресли
Може све да се деси јер - Врањананци навијају за Титове близанце.
Đuka
Odigraj Recko nešto... neki prelaz, na golove, na žute, na penale... tebi ne treba Obradovićeva pomoć!!!
Macka
Genije izdrzi
mister no
savet od srca ... prozovi javno za pomoc vucica i bice u redu jer od jajara iz grada nista ...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.