Почетна / Фудбал / Супер лига

Милан Јевтовић за Журнал: Ма, новац је најмањи проблем, Звезда је сан, то нема цену!

Мислим само о преласку на Маракану, спаковао сам кофере – каже крилни нападач Анталије Милан Јевтовић
ФОТО: ФК Анталија

Чудновата ствар је та љубав. Без знања и питања задире до најдубљих човекових осећања, контролише му ум и наводи га на бројне ствари.

Некад на радост, некад на тугу. На крају, кажу, увек побеђује. Ако је права. Истинска. Да се једна баш таква родила између Милана Јевтовића и Црвене звезде било је јасно зимус.

Крилни нападач је био спреман да се одрекне турског новца и живота у прелепом летовалишту на обали Средоземног мора – Анталији, зарад Београда и играња на Маракани.

Зимска романса није успела, али пламен љубави букти и шест месеци касније. Он би могао да достигне врхунац врло брзо и споји две стране.

Поново је актуелно све. Верујем да ће Звезда и Анталија да се договоре око обештећења. То је једини услов. Ја сам своје договорио са црвено-белима још пре шест месеци. Верујем да ће успети да се усагласе. Моји представници, Милан и Иван Дудић, у контакту су са Звездом и Анталијом. Надам се да ће се брзо решити. Требало би већ до почетка јуна.

ФОТО: Приватна архива

Јасно је да су финансијски услови у Анталији знатно виши од оних које би бивши играч Борца, Бодо Глимта и Розенборга имао у Љутице Богдана. Платежну моћ два клуба не треба ни поредити. Новац, међутим, представља ситницу наспрам остварења животног сна.

Ма, новац је најмањи проблем. Црвена звезда је сан. То нема цену. Прошле зиме сам био надомак да га остварим, сада поново, не желим да пропустим прилику. Играње у Звезди је нешто што је једном за сва времена. Хоћу да се докажем у свом клубу, да покажем да вредим, да освојим све што се може. Ту су и квалификације за Лигу шампиона, могу да замислим само како је играти те утакмице пред пуном Мараканом.

У случају да се поново нешто изјалови, Јевтовић ће остати у Анталији, са којом има уговор до 2020. године. О повратку у Турску и не размишља.

Мислим само о Звезди. Долазим у Србију са породицом, спаковао сам све ствари. Само да се не вратим у Турску. Супруга Ивана, синови Андреј и Матеј ми представљају највећу подршку у томе. И они желе Звезду и Србију. Ипак је најлепше бити међу својима – закључио је Милан Јевтовић.

Цена од 500 до 700 хиљада
Жеља Милана Јевтовића да пређе у Црвену звезду није спорна. Ипак, уговор са Анталијом захтева да Звезда издвоји одређену своту новца за његове услуге.
Мислим да би између 500 и 700 хиљада било довољно да Анталија пристане. Пре шест месеци би ме пустили и за 500. Сада ће можда више тражити. Ако буде запело око свега, ја ћу отићи у клуб да инсистирам на трансферу. Мислим да неће бити проблема, али Звезде мора да буде конкретна – поручио је Јевтовић.
Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pranjanac
Dobar mali nema sta sada u Zvezdu dogodine u Borcu i za 3 sezone u Breza ku iz Pranjana
Др
Ко канда, да би ти било куд и камо паметније да патиш од несанице.
ČA
Doveli Jovančića koji je eksplodirao kod nas u Borcu, a sada i Jevtovića koji je napravio karijeru u Borcu. Strašno su sarađivali tih godina samo je pitanje bilo kada će opet igrati zajedno negde.
panonija
Kazu grobar a slika iz detinjstva sve govori. Pratio sam Milana dok je igrao u Rosenborgu(zivim u Norveskoj) i bio je vrlo dobar,pao je u formi pred kraj prvenstva verovatno i zbog toga sto jednostavno nije imao jasnu viziju sta dalje. Rosenborg da nije doveo Bendtnera otkupio pi Milanov ugovor iz Turske. Dobar igrac i moze se ocekivati puno od njega
Budi Srbin mrzi JSD partizan
Dobro dosao u najbolji, najveci, najtrofejniji i najpopularniji pravi srpski klub svih vremena.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.