Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда све карте бацила на Марка Марина: Јака понуда и играње са емоцијама „немачког Србина”

Став да би Марко Марин требало да постане најзвучније појачање овог лета и даље је актуелан у управљачким канцеларијама Црвене звезде
ФОТО: olympiacos.org

Још се вуку потези да бивши репрезентативац Немачке Марко Марин, родом из Босанске Градишке, дрес Олимпијакоса замени такође црвено-белим, али клуба из Београда.

Конкретна понуда је већ дуже време испред универзалца офанзивних карактеристика, са призвуком да би на Маракани могли да пробију све досадашње границе и испуне финансијске захтеве играча. Све карте бацају се на његово ангажовање.

Марин у Олимпијакосу зарађује 1,2 милиона евра по сезони, то је сума коју ни уз пробијање лимита у Црвеној звезди не могу да плате.

Пре свега јер би настала велика диспропорција у односу на остале фудбалере, а и због чињенице да за Маркову слободу мора да се плати обештећење.

У Црвеној звезди постоји став да би вредело издвојити милион евра за Марина, мада је актуелна и варијанта да се дође до позајмице од Олимпијакоса уз договор да се поделе трошкови плате. Можда је друга варијанта и повољнија опција за српског шампиона.

Марин се није оглашавао око Звездиног интересовања, допирали су само коментари из његовог окружења да му је приоритетан план да остане у Олимпијакосу.

Клуб из Пиреја је, међутим, пред тоталном рекоснтрукцијом тима и према писању грчких медија црвено-бели намеравају да се растану са момком којег су пре два лета платили три милиона евра Челзију.

Црвена звезда у овом случају иде и на варијанту јаке понуде и емоција, мада све што понуди је мање него што је Марин добијао у претходним сезонама.

Са друге стране ту су нескривене Маркове симпатије према најтрофејнијем српском клубу. Често је у млађим данима изјављивао да му је жеља да заигра на Маракани. Сада има прилику и да преломи у том смеру.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Oper Ramadani
Dokle vise
kiki
Pa od vas BEŽE vaša deca a doći će da igra Marin koji je igrao u neuporedivo jačim ligama od ove naše jadne lige.Smešni ste.
Gluposti
Kiki prazna prica, nece Marin. On je to zelio kao dete ali on dete nije odavno. I sam znas sta sve zelis kao dete, ali sada koliko zaradjuje plus gde je sve igrao pa to bi bilo lose za njega. Da je dosao kao omladinac i da se afirmise ok, ali ovako moze da dodje jedino sa 35 godina i to ako ga nigde nece pa ajde da zaigra i za Zvezdu malo cisto zbog neostvarene zelje. Do tada covek gleda da zaradi sto vise miliona i da zivi na lepim mestima a Beograd to nije svakako.
Joco
Nije uradio ništa specijalno u svojoj karieri. Samo se seljakao a i odbio da igra za Srbiju a u Nemačku nije mogao. Priča slična Krkićevoj.
dzaba prijatelju
to ti je zaguljeni srbin
FkpCascais
U Nemacku nije mogao? Je lii ti znas o kojem se ovde igracu uopste radi i gde je sve igao i za koju reprezentaciju je igrao i koliko nastupa i golova ima?
Budi Srbin mrzi JSD partizan
Plasim se da je malo preskup.
karamba
Marko Petrovicu, Marko Marin je rodjen 1989 u gradu koji se na dan njegovog rodjenja zvao Bosanska Gradiska. Znaci nije greska. Nije da je bitno, al' ajde.
Realista
Ljudi.....ako se mesto kad se Marko rodio zvalo Bosanska Gradiska onda je on rodjen u Bosanskoj Gradiski....ako se danas grad zove samo Gradiska,deca koja su danas rodjena u tom mestu ili koja su rodjena od dana kada se to mesto zove samo Gradiska ,e za njih se moze reci da nisu rodjeni u Bosanskoj Gradiski vec samo u Gradiski.
Marko Petrović@karamba
Tada se zvao taj grad „Bosanska Gradiška, Jugoslavija“, ali više nema ni Jugoslavije pa ni „Bosanske“ Gradiške! To je jedina istina! To je sada davno prošlo vreme, to su sada nepostojeći pojmovi!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.