Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан довео играча из Лос Анђелес Галаксија!

Матеја Милашиновић, млади везни играч Лос Анђелес Галаксија из Сан Дијега, долази у Партизан!
ФОТО: instagram/lagalaxysd

Секција познатог клуба из МЛС лиге на Инстаграм профилу објавила је овај трансфер, апострофиравши да је омладинска школа црно-белих једна од најбољих на свету.

Милашиновић је 2001. годиште, од седме је у САД. Пролетос је био на проби у Хумској и задовољио, отуд, понуђен му је и уговор.

Веома сам узбуђен што ћу да испуним сан и постанем професионални играч. Радујем се, доласком у Европу имаћу прилику да играм и живим на другачији начин. Истовремено, због тога сам и мало нервозан, али трудићу се да искористим сваки минут – изјавио је Матеја Милашиновић за сајт Лос Анђелес Галаксија.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Madjionicar
Ovako, momku zelim sve najbolje - dobro dosao u Partizan, Mateja! A sad, sto se tice toga da momak dolazi iz LA Galaxija, to nije istina. Juzna Kalifornija je puna timova koji su dobili, da se tako izrazim, amin od LA Galaxija da koriste njihovo ime, ali ti timovi izuzev tog imena nemaju nikakvu vezu sa pravim timom La Galaksija. Vijest nije objavljena na LA Galaxi sajtu, nego je objavljena na La Galaxi San Diego sajtu sto su dvije totalno razlicite stvari. Usput receno, i ta objava na vebsajtu i objava na Instagramu su u medjuvremenu skinute, tako da ko zna koliko je ova vijest zapravo i istinita. Ali ako jeste, jos jednom ponavljam, Mateji zelim sve najbolje u Partizanu.
Slobis
Djukic ne neguje napadacki fudbal Partizan skoro dve trecine utakmice vraca loptu ka svom golu
Pedja
Ovaj ima da nadmasi i Sumu i Vakulka zajedno, izgleda mnogo dobar.
Cale
Bukvalno, bice par puta rezerva na prijateljskoj utakmici i tjt...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.