Почетна / Фудбал / Супер лига

Данило Пантић: Партизан пре Челзија

Данило Пантић, под уговором са Челзијем, минулу годину провео је на позајмици у Партизану. Освајач Купа Србије је вољан да га откупи, међутим...
ФОТО: Н. Неговановић

Клубови преговарају, видећемо... Требало би да се појавим почетком јула у Лондону, али волео бих да се питање мог статуса реши раније и да 11. јуна почнем припреме с Партизаном – истиче везиста црно-белих и наше младе репрезентације.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Posmatrac
Anketa: Koliko fudbalera bi radije otislo u inostranstvo nasprem koliko bi ostalo ovde? Pitanje je striktno ekonomske prirode. Uvek mozes da se vratis u Srbiju posle karijere koja kod fudbalera je u proseku do 34-te, 35 godine zivota, sto ti daje, Boze zdravlja, jos pola veka da uzivas u rodnoj grudi. Zato mali, ne pricaj bajke.
Hulk
Mnogo tanak igrac.
moma52
Pantić je najjači igrač i najperspektivniji u Srbiji na svojoj prirodnoj poziciji.Fizički je stasao,a tehnika njemu nikad nije bila strana.Neko malo kasnije sazreva,ali trio iz partizanove 96.,Živković,Radonjić i Pantić, uz neprikosnovenog vošinog Sergeja su temelj srpskog fudbala u narednoj deceniji.
Sars
Kad si odlazio iz Partizana drugacije si govorio. Sta je sad doslo iz guz.ce u glavu!!!
Madjionicar
@Zeljko Ne brini se, izvinice se i Zivkovic cim mu karijeru u inostranstvu pocne ici naopako. Svi oni vole Partizan najvise na svijetu, ali samo dok ne mogu naci posla nigdje drugdje u Evropi. Pantic ako stvarno misli ono sto prica, samo treba da preko svog menadzera raskine ugovor sa Celzijem (koji ga ionako nema u planovima) i stvar je rjesena za cas posla.
Željko
Pustimo sada njegovu prošlost. Bitno je da se pokajao i da sad igra mnogo bolje nego ikad. Neki se nisu ni izvinuli (Živković). Ovaj mali Pantić sada vraća na najbolji mogući način Partizanu..
srki
Daj otkaz u Celsi kad si tako pametan pa dodji kako si i otisao za dz...
ha ha ha
A pobegao iz partizana glavom bez obzira

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.