Почетна / Фудбал / Супер лига

Ђукић: Ето, у Партизану има стручна комисија која ће да заседа: господин Вучелић, његов син, Кета, Бане Златиборац, Скоробаћ...

Рекосте: врхунска сезона, пара уши, због тог другог места у првенству пре је – добра?
ФОТО: В. Марковић

Зашто мислите да није врхунска? Партизан 13 година није ушао у шеснаестину финала европских такмичења. Умори се човек, сад – као ја покушавам све да преварим, продам причу да је ово успешна сезона. Ево вам бројеви, па ви земљаци направите бољу! Ето, у Партизану има стручна комисија која ће да заседа: господин Вучелић, његов син, Кета, Бане Златиборац, Скоробаћ... Једноставно, нека процене да ли је добро или није.

Титула прошлог лета, чини се, није ни стављена пред вас као императив. Сећамо се речи генералног директора Милоша Вазуре: „Европа је приоритет”, ту је, пак, пребачен план?

Партизан покушава да освоји све што може. Да нешто програмираш у фудбалу? Тешко! Циљ су увек сви трофеји, кад се заврши такмичење видимо докле смо стигли и стручњаци процене да ли је добро.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobar54
Nisam cuo za te strucnjake.Vucelic je politicar,propali!Njegov sin,je njegov i niciji vise!Ko li su Keta,Bane zlatiborac i cuj ovog Skorobac?!Mozda su im to umetnicka imena,ili sta?Ali savremeni fudbal jos nije cuo za njih!
makedonija
Treba u paketu da ide zaedno i Dgukic i Iliev.Evo zasto: Zato sto je Dgukic dozvolio da Zvesda odmakne sa tolko bodova sto se u istoriju nikada nie desilo,zato sto Pariza nije imao svoj pretpozntiv stil,kao sto je mio kod Marka Nikolica,zato sto Parizan nikada nije igralo losije do sada. Iliev zato sto je napravio dva katastrofalna prelazna rokova. Novac koje dao za Suma nikada se nece vratiti, a da ne govorim i od ostale igrace koji su dobili ogromne plate,a nista nisu pokazale kao sto su Tosic,Mitrovic,Urosevic,Ozegovic, a da nr govorim o kvalitete Radina,Marjanovica ,Gurickovica,golmana Stevanovica i ostale. E zato treba da ide u paketu,i nama trbe neki Sportski direktor poput Mrkerle,Matijasevica iz Cukarickog,ili naseg Ivana Tomica.
plava cigra
Ako je to sto pise u novinama istina da je Djukic rekao za UO mozemo ga smatrati BIVSIM.Narodna poslovica kaze:u koga noz,u toga i pogaca!
gropn II
jednostavno, tvoja igra zvana okolo po dva, nije fudbalska, nego sahovska igra ! sa onakvim Evropskim zrebom, a sa onakvom Legijom, moja baba Nada bi bila u prve cetiri pratilje !
matori
E sada si se nalupetao za jedno sutiranje -napolje .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.