Почетна / Фудбал / Супер лига

Медојевић за Журнал: Био сам на Маракани, захвалио се Звезди...

Бивши капитен Војводине Слободан Медојевић ипак неће овог лета у Црвену звезду
ФОТО: ФК Ајнтрахт

Дефанзивни везиста немачког Дармштада Слободан Медојевић преговарао је са руководством шампиона Србије, али је одлучио да остане у редовима члана Цвајте.

Имам још годину дана уговора са Дармштадом и нећу да мењам клуб осим уколико не стигне понуда која се не одбија. Повратак у Србију тренутно није моја опција – категоричан је јуче био Медојевић.

Бивши играч Војводине потврдио је да је у уторак био на стадиону „Рајко Митић”.

Људи из Звезде су ме звали више пута. Нисмо преговарали већ сам само хтео да саслушам понуду. Рекао сам им да ми је циљ да останем у Немачкој и захвалио сам им се на понуди.

Коментари43
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tranzicija
zvezdasi pokazali ste koliko ste sujetni. Do pre neki dan samo reci hvale kada se proizvoljno pisalo o dolasku Medojevica u cz,a kada vas je covek iz principa odbio,odmah sve najgore o njemu. Verovatno ste ocekivali nebuloznu izjavu tipa "dolazim u najveci klub na ovim prostorima,koji ima najbolje navijace,odmalena navijam za zvezdu,u mojoj porodici su svi zvezdasi i sl",kad ono zamisli covek nije zvezdas a zamisli nije ni partizanovac. Pa kakav je to srbin? ha,ha,ha...
Karlo Veliki @ Tranzicija
Svaka cast. Odlicno zapazanje.
Delija
Nije on za Zvezde.
Pedja
Njegov izbor, bar se odmah zna na cemu smo i trazi se dalje. Inace, mislim da je vise njemu Zvezda bila potrebnija, nego on njoj. Ima vec 27 godina, zbog raznih povreda se nije naigrao i za njegovo samopouzdanje, a i da se prikaze bolji nego do sada bi mu znacilo da negde odigra celu sezonu.
Branko
Pametan decko. Zna o kakvoj prevari od kluba se radi i ne pada mu na pamet, da sa takvim klubom ima bilo sta. Svestan je toga da, klinicki mrtav klub, postize sve iskljucivo uz pomoc "Beograda na vodi", jer da njega nema, odavno bi bili u beton ligi, gde im je mesto.
Lalos
Da nije kulturan on bi mozda i potpisao za cz.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.