Почетна / Фудбал / Супер лига

Радоњић не иде пре августа, иако је на радару Наполија и Ђенове

Немања Радоњић је завршио суперлигашку сезону у великом стилу
ФОТО: И. Веселинов

У последњих месец дана Немања Радоњић је, на сваком мечу у којем се нашао међу стартерима, постигао по гол, укупно пет.

И без таквог учинка налазио би са на мети бројних клубова, а низ погодака започет у вечитом дербију против Партизана подигао је интересовање до тачке да италијански медији пишу да би могао да постане појачање Наполија.

Интересантан је Радоњић и Ђенови, међутим, извесно је да клуб за који сада игра бивши капитен Црвене звезде Дарко Лазовић не може финансијски да испрати потраживања српског шампиона и људи који воде Немањину каријеру.

Чврст став те стране је да Радоњић не иде из Црвене звезде пре краја августа и завршетка квалификација за Лигу шампиона, ситуацију би једино могла да промени екстра понуда после Мондијала у случају да играч заблиста на планетарној смотри.

Радоњић се налази на ширем списку од 35 кандидата за мондијалски тим Србије, како може да се чује у звездашким круговима селектор Младен Крстајић озбиљно рачуна на њега и наћи ће се на листи путника за припреме у Аустрији, а затим можда и за Русију.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zorge
Cudno je da CZ zuri da prodajom Radonjica i da se lako odrekla Adzica. Takodje, prodaja brace Ilic koji su zaista vrhunski talenti deluje cudno a da se istovremeno pare trose na kupovinu istrosenih ili nepotvrdjenih igraca.
Inspektor Draguljce
Pesic je imao vrhunski ucinak sto je verovatno i njegov maksimum, i iako bi voleo da svi najbolji ostanu mozda je ovaj prelazni rok pravo vreme za njegovu prodaju ako stigne veoma dobra ponuda, naravno posle kvalifikacija za Ligu Sampiona. Radonjic je tek pred kraj prvenstva poceo da pokazuje svoj ogroman potencijal uz konkretniji ucinak. Taj momak i posle svetskog prvenstva treba ostati bar jos godinu dana u Zvezdi jer tek ce pokazati da je igrac za velika dela, a onda moze dostici cenu i Mamicevih najboljih prodaja. U svakom slucaju za razliku od Pesica on jos sigurno nije dostigao svoju najvisu cenu, a koja moze biti i vrtoglavo velika ako nastavi naporno da radi i ostane na pravom putu...
pola-pola
Djenova, moze, ali Napoli?...Dajte, uozbiljite se malo...
Hocemo Melega
Terzicu dovedi MELEGA!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.