Почетна / Фудбал / Супер лига

Одбор за хитна питања ФСС распустио Судијску комисију, мандат Зорану Петровићу!

Одржана је седница Одбора за хитна питања на којој је донето неколико одлука
ФОТО: В. Марковић

Саопштење са сајта Фудбалског савеза Србије преносимо у целости:

„Распушта се Судијска комисија ФСС и мандат поверава Зорану Петровићу. Некада наш најбољи арбитар и учесник Светског првенства има мандат да Извршном одбору ФСС предложи четири члана Судијске комисије, као и да до 15. јуна припреми нове листе арбитара.

Одређене су цене улазница за пријатељске утакмице „А“ репрезентације у Аустрији. Србија игра први меч 4.јуна против актуелног првака Јужне Америке, Чилеа.

Сусрет се игра у Грацу на стадиону „Меркур“ (капацитет 15.400) од 20,00 часова. Пет дана касније, такође у Грацу на стадиону „Меркур“, од 18,00 ривал Орловима биће Боливија.

Цене улазница износе: трибине иза голова 30 евра, исток и запад 50 евра, ложе 100 евра.”

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezubi
Ово треба поздравити. Што се тиче мечева у Грацу, ја сам са Србијом у иностранству завршио сусретом против Азербејџана када сам доживео блам слушајући неваспитану гастарбајтерску омладину како пева националистичке песме против Хрвата и муслимана из БиХ. На несрећу био сам у ложи и згледао се са Аустријанцима, што због тога што због декадентне игре Радована Ћурчића, чије име је официјелни спикер изговорио као Курчић.
Pedja
Ovaj je tek sumnjiv po svojim kriterijumima. Inace, nevezano za glavnu scenu, cesto je sudio na turnirima malog fudbala. Bio je poznat po tome sto bi susretu timova poznatih fudbalera i amatera, uvek sudio na stetu amatera. Secam se scena iz nekih utakmica, kada Bata Mirkovic udari pesnicom u glavu protivnika, a Zoran Petrovic ne odsudi ni faul, a kamoli da ga iskljuci.
Gry
Ako si čestit skinuces ubice i kockare srpskog fudbala koji su se obogatili u ovoj sezoni na racun hiljadu mucenika u klubivima. Svirace: Nikolica pipera sirokog čolovica vujovica brdara andjelovskog i obradovica Mahace minic nis minic raca dimitrijevica piper milutinovic stojanovica grujic savovica i beljina Ako njih ne skines znaci da si i ti Z.Petrovicu farsa.
straja
Sve moj do mojega!!!...samo nedostaje poneki Maksimovic!!!
nemam pojma
Smeta ti Maksimović, nekada uspešni internacionalni sudija, jedini iz Srbije koji nije hteo da sudi po vašem diktatu. Isto je važilo i za Petrovića, zato je i bio uspešan u Evropi. I zato ste sad protiv Mažića, ubedljivo najboljeg sudije, a za Maja Vujovića, Obradovića, Nikolića, Pipera, Anđelovskog, Brdara, Širokog, Šegrta, Čolovića, i druge vašee specijalce, koji su sramota najgoreg suđenja u Evropi.
Milutin
Konačno novo lice u Sudijskoj komisiji, neko ko nije bio uključen u rad sudija poslednjih dvadesetak godina, sa novim i svežim idejama....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.