Почетна / Фудбал / Супер лига

Доналд се опростио од Звезде и најавио повратак међу црвено-беле!

Холандски фудбалер Мичел Доналд захвалио је на подршци током боравка у Црвеној звезди, коју ће овог лета напустити после три године
ФОТО: И. Веселинов

Желим свима да захвалим за подршку и љубав током ове три године. Губили смо заједно, побеђивали заједно, плакали и смејали се, али смо се увек борили за наше боје и заставе јер је то оно што радимо – написао је б на Инстаграму.

Мичел Доналд ће напустити Црвену звезду после три сезоне у београдском клубу. Он је у своје име и име своје породице захвалио свима и изразио наду да ће њима „врата за повратак увек бити отворена”.

Поруку коју је написао уз своју фотографију славља после датог гола у недељу против Вождовца у својој последњој утакмици за црвено-беле, закључио је речима:

Моја породица. Видимо се.

Доналд је са Звездом освојио две титуле шампиона Србије и постао је први странац капитен.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

robin hud
Pa znas kako Michel, ja to gledam malo drugacije. Hvala ti na tim finim rijecima da smo "familija" to zaista prija ali moje misljenje je da si te rijeci mogao da ucinis u djelo i potpises sa Zvedom ugovor pa da i Zvezda, tvoja "familija" zaradi koji dinar isto onako kako je to Srnic uradio i samim tim pokazao da je Zvezda njegova FAMILIJA ! Ovako zvuci malo providno to sa familijom ! Bio si ok decko i igrao si OK i Zvezda ti se oduzila maksimalno sa tim sto si postao prvi stranac kapiten ali mogao si i ti da "pogledas" malo tu svoju "familiju" ! Uvijek si dobro dosao u klub ali kao sto rekoh moglo je to i bolje da se uradi na kraju ! Isto mislim i za LaTaleka. I on je morao da ucini isto kao i ti ! Jedino vam opravdavam ako ste time dobili vece ugovore pa tima mozete da obezbjedite svoje porodice !
Dragan Bgd
Upravo to,fobili du veće ugovore,višestruko su se Zvezdi isplatili i srećno im bilo.Nije im po 22 godine i treba da napkate a Donald inije bio dobar sa zdravljem,tako da ja njemu želim dobro zdravlje i dug život.Mislim da je taj momenat neke stvari promenio i ne zatezati tu.
Delija
A,to sto je bio veran Zvezdi 3.godine? Sto je pruzao uvek kvalitetne igre i nikada se nije zalio,da kasne plate? Sto ti je milion nasih domacih igraca,trazilo odma da odu cim se ponudi neka kinta? Njega su zamolili u Januaru da ostane i odbio je ugovor sa Turcima za pare.Ti izgleda ne shvatas,da i mi njemu moramo da izadjemo u susret.Time,sto on ce vecu platu dobiti ,time sto ce doci kao slobodan igrac.A,Zvezda ne treba da im staje na put tome,zato sto su vec u nekim godinama,kada treba da zarade pare ,da bi obezbedili porodicu.Nije to malo :) Donald hrani 4.usta
Прикажи још одговора
THANK U DONALD
DONALD KAPITEN !!!!!!!!
Madjionicar
Odlazim da se vratim, to je ta logika.
daftilografi
Neverovatniste pre se vratio nego što je otišao verovatno ga srce vuče nazad u klub koji voli od detinjstva
Realno
Smaras grobaru

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.