Почетна / Фудбал / Супер лига

Бачка са два играча више до преокрета и опстанка у елити, Јавору није помогао ни играч више, Рад изборио реми за спас

Одавно се знало да ће Борац напустити елиту, чекао се још један путник за нижи ранг
ФОТО: М. Јелисавчић

До последњих секунди није се знало ко испада. Одлука је пала у финишу меча у Бачкој Паланци, јер је ОФК Бачка са два играча више (црвени картони - Перишић у 62, Стаменић у 85) дала гол у 88. минуту, победила (3:2) давно отписани Борац и дошла до спасоносне победе.

Потом се чекао крај у Ивањици. Рад је имао жељени реми, Јавор је јурио неопходну победу, оба тима имала су по зицер у надокнади времена, али нико није затресао мрежу, што је на крају одговарало Грађевинарима који су по последњем судисјком звиждуку судије потрчали један другом у загрљај, док су Ивањичани попадали по терену, селе се у Прву лигу.

Семафор 37. кола Супер лиге (плеј-аут):

ОФК Бачка – Борац 3:2 (Бајић 25, Шарац 83, Чековић 88 - Лукић 17, Филиповић 57)

Јавор – Рад 1:1 (Панић 18 - Бједов 54)

Радник – Младост 3:1 (Златановић 48, 59, Јовановић 49. аутогол - Бађи 40)

Земун – Мачва 1:1 (Симић 8 - Матић 35. једанаестерац)

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Palancanin
Nema gorih timova od moje Backe i Borca u ligi,ajde de mozda i Javor ! Nema ni igraca ni fudbala a tek o ovim tako zvanim stručnjacima što ih treniraju svaki komentar je suvišan. Utakmica krajnje sumnjiva. Backa ostaje u ligi i potrebno je odmah dovesti nove igrace i trenera sa iskustvom koji ih neće sledeće sezone dovoditi u ovakve situacije u posledni čas kao sa tužim Borem da traže spas. Muceni Borac ispade ali sa ovim igracima i trenerom ne gine im put u 3 ligu !
peca
Prvo,Backa je sasvim dobar tim koji je igrao sjajne utakmice ove sezone,protiv Javora na primer.Trener je pocetnik,ali jako dobar trener.Zasluzuje da vodi Backu sledece sezone jer se dokazao u najtezem trenutku.Pre ce biti da si ti malo zlonameran i ne razumes se bas u fudbalsku igru:)
petar
Prvo,nije istina da je Backa los tim.Igrali su sjajno neke utakmice,protiv Javora na primer.Trener je pocetnik,ali je jako dobar trener.Pre ce biti da se ti ne razumes u fudbal i da si malo zloban:)
Прикажи још одговора
Cacak
Kakva kradja u Bačkoj!!! Brdara odmah poslati kod Obradovic(zatvor) zbog ove utakmice i Čuka-Niš!!!
SRBIN
slučajno sam službeno bio u Bačkoj Palanci i onda imao vremena i bio na utakmici Bačka Borac, puno muke za Bačku teret odgovornosti oduzeo noge, pet propuštenih stopostotnih šansi u početku, dva crvena zaslužena, Borac dva puta prešao polovinu dva gola dao, golovi čisti kao suza. SUDIJA MOGU ZLOBNICI KOMENTARISATI DOBAR.
normalan
i jednom prosecnom normalnom coveku ovo je sve normalno i ne namesteno hm....
Beograd
Kazi im sad Kole nesto,svima zapusi usta!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.