Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић: Спартак је уместо нас отишао у Европу, сви су видели како

Чукарички, коло пре краја сезоне, остао без шефа стручног штаба са којим је сарађивао од децембра 2016.
ФОТО: Н. Неговановић

Ненад Лалатовић од јуче није више тренер Чукаричког. У клуб је дошао је у децембру 2016. године, када су се Брђани борили за опстанак, да би га напустио коло пре краја ове сезоне, а после пораза од Напретка. 

Без обзира на важећи уговор, Лалатовић је одлучио да поднесе оставку, а о томе је одмах обавестио спортског директора Владимира Матијашевића.

– Донео сам одлуку после утакмице са Напретком да поднесем оставку. Прво јер смо изгубили и последњу шансу да се пласирамо на европску сцену. Затим јер сам емотивно испражњен после свега што се дешавало. Искрено дошло је и до засићења, годину и по дана сам провео у Чукаричком. Не видим више себе на Бановом брду, немам енергију за следећу сезону. Разговарао сам о свему са директором Владимиром Матијашевићем, јер је он и разлог мог доласка на Баново брдо – рекао је Ненад Лалатовић.

На питање да ли ће седети на клупи Чукаричког у четвртак, бивши шеф Брђана је одговорио:

– Немам енергију да водим утакмицу против Војводине. То је меч ревијалног типа.

Објаснио је затим и сад већ бивши шеф струке Брђана шта га је највише погодило.

– Конкретно неколико ситуација у плеј-офу. Прва је она коју смо имали против Радничког из Ниша. Ту утакмицу смо завршили са осам играча, један је морао ван терена због поломљене вилице. Онда смо на следећој први гол против Партизана примили из офсајда. И за крај имали смо Напредак, где су нам судили арбитри из Ниша и Ћуприје. На све се надовезало суђење у Суботици и пенал који су сви видели. 

Није могао Лалатовић, а да не прокоментарише упркос доброј игри како је Чукарички остао без Европе.

– Оно што мени као тренеру годи и што ми је битно, јесте да су све моје колеге истицале да после Црвене звезде, играмо најбољи фудбал. Спартак је уместо нас, међутим, отишао у Европу, сви су видели како, а у двомечу овог пролећа са тимом из Суботице било је 7:1 за нас. 

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

milan
da super ide nis u evropu a i meraklije nece takvu evropu ili subotica koja se zahvaljuje karadzicu samo da neide cuka, a ta cuka i vozdovac jedini imaju zdrav sistem i dobro bi igrali evropu za srbiju ovako tooncev ima ispadne u 1 kolu jer iako cele godine imaju 2 igraca vise nemogu pobede nikog ja bi radije navijao za cuku , nego toncetov niski a pazi finale si igra kod brata koji drzi surdulicu za svki slucaj , ok ako oce finale van beograda ajde aktiviramo smederevo kragujevac pirot zaboravljenu kulu zrenjanin ali proleterov ne vucurevicev vranje koje ulazi u ligu mogu do sutra nabrajam centre sportske dge bi finale kupa bilo puno gledaoca a ne rezija brace bajic pardon brace toncev lalatovicu hvala sto ostajes covek u ovom malom fudbalu
Jare
E moj prijatelju kad ti karijeru gradis na izjavama po stampi gde odredjene ljude koji ti mogu pomoci hvalis na sva usta. Kao trener si nula. Upropastio si mladu reprezentaciju jer nemas pojma o fudubalu, a sad kad si nasao drugu zlatnu koku vise ne bi da muzes ismuzeni Cukaricki. Ko te ne zna skupo bi te platio. Foliratovicu a ne Lalatovicu.
Boki
Stvarno ovaj Cukaricki je potpuno bezlican klub,bez istorije navijaca igrackih legendi bez igde iceg presipaju iz supljeg u prazno iz sezone u sezonu
ljubo
dosadan si a i nisi u pravu
4. klub po popularnosti u svojoj ulici
Cukaricki, i njegova 2 i po navijaca, arhiviraju ovu sezonu iza sebe i u sledecu ulaze gladni pobeda, uspeha i slave. Samo jako i besmisleno!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.