Почетна / Фудбал / Супер лига

Бачка разбила Ивањичане, Радник са два пенала до победе, Рад славио са беле тачке у 93. минуту!

Бачка убедљива против директног конкурента у борби за опстанак Јавора, победа Грађевинара у Чачку
ФОТО: В. Марковић

Бачка је сачувала шансе за опстанак, победом против директног конкурента Јавора. Домаћи су били више него убедљиви у овом мечу.

У вођство их је довео Бјелош у десетом минуту голом из једанаестерца, а до полувремена су погађали још Мићић и Луковић.

Бачкој је посао био олакшан кад је у 55. минуту Јавор остао са играчем мање, а то су искористили да још једном савладају голмана Ивањичана.

Радник је победом против Земуна пребринуо све бриге. До тријумфа Сурдуличани су дошли уз два једанаестерца, оба је у голове претворио Златановић, у 34. и 62. минуту.

Борац је изгубио од Рада, те су Чачани сад и званично испали из Супер лиге. Грађевинари су остварили врло важну победу, и то голом из једанаестерца у трећем минуту надокнаде.

Семафор петог кола плеј-аута Супер лиге:
Радник – Земун 2:1 (Златановић 34. једанаестерац, 62. једанаестерац – Вукадиновић 53)
ОФК Бачка – Јавор 4:0 (Бјелош 10. једанаестерац, Мићић 19, 69, Луковић 38)
Борац – Рад 1:2 (Џугурдић 43 – Младеновић 36, Волков 90+3. једанаестерац)
Петак:
Младост – Мачва 0:0
Табела: Младост 27 бодова, Земун, Мачва и Радник по 25, Рад 22, Јавор 20, ОФК Бачка 19, Борац 12.
Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ljubo
ispade jos jedna zvezdina filijala ,redom idu sloboda ofk beograd borac, sledece sezone dace bog to bude radnicki nis spartak vranje itd.
Nenad
Zasto se uopste igra kad Backa i Zemun nemaju uslove i treba ih izbaciti automacki isto tako nedati u visi rang klubovima koji nemaju uslove,Backa dve godine nije u stanju da ih obezbedi ni poceli nisu isto tako ni Zemun nije poceo posle godinu dana. Mada je zalosno sto mora da se navlaci Radu da ostanu. To se radi jer nijedan beogradski klub nece u visi rang pa nesme ni jedan da ispadne.
Zubin Potok
Tu de je Djole Robija nema leba. Covek zaluto kod nas u 3 ligu. Izgleda da ima plan da dovede Borac da igra u rangu sa Mokrom Gorom . Dobro mu uspeva za sad
Grom
Cirkus kolorado se nastavlja
Vladimir Putin u izjavi za Zurnal
Cestitke voljenom Radu, i uskoro titula dolazi na Banjicu, prva titula nepetokratskom klubu jos od Drugog svetskog rata.
FkpCascais
Obilic je nepetokratski i postoji jos od pre drugog svetskog rata.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.