Почетна / Фудбал / Супер лига

Терзић: Пробићемо лимит за два топ странца, долазе играчи на позицијама Канге и Боаћија!

Стоп одласцима, креће лов на појачања, Црвена звезда ће бити квалитетнија у квалификацијама за Лигу шампиона него у пролећном делу првенства!
ФОТО: М. Рашић

Звездан Терзић има јасну визију шта је потребно да се уради како би улазак у групну фазу УЕФА такмичења украсио титулу, приближава се време за реализацију. Почетни корак, према најави генералног директора клуба, биће очување тима.

Прошле године у ходу смо правили екипу, без заједничких припрема. Сада имамо формиран тим. Сигурно је да нико од носилаца неће отићи док трају квалификације – нагласио је Звездан Терзић.

Слажу ли се играчи са таквим ставом?

Разговарали смо. Где ће из Црвене звезде и зашто би ишли!? Клуб је променио свој ДНК. Сви су бежали кад сам долазио пре четири године, а сад би сви хтели да остану. Нико не долази да пита има ли понуда. Причаћемо, наравно, око тога, али план је да нико од главних не оде.

Трансфера ће бити у августу?

Тржиште одређују продају. Можемо да имамо жеље и планове, понашаћемо се у складу са њима. Није ништа Свето писмо. За сада је експлицитан став да нема продаје пре августа.

Може ли да се затвори финансијска конструкција без јаког трансфера у јуну?

Имамо обезбеђена средства. Знамо и да не могу на терену да играју 17, него 11. Ако доведемо квалитетније решење, а играч није у првом плану код Милојевића, онда ћемо да направимо трансфер.

Колико појачања планирате? О којим играчима је реч?

Пословна политика не дозвољава да откривам такве детаље. Највише нових снага ћемо да црпимо од Срба из иностранства.

Ангажоваћете још два странца?

Шпица и „десетку” на позицијама Боаћија и Канге, који су отишли зимус.

Може ли Звезда да нађе новог Боаћија?

Радимо на томе. Имамо много играча у оптицају, пратимо и разговарамо са њима. Мркела је задужен за странце, цео мај ће да буде ван Београда, гледаће уживо играче и разговарати са њима. Довешћемо два квалитетна странаца и пробити лимите.

Подижете финансијску лествицу за плате појачања?

Довели смо Кангу и Боаћија без пара, а продали их за 6,5 милиона. Не можемо да плаћамо обештећење, али можемо да дамо јаке плате.

Да ли је „нови Боаћи” Колумбијац Муриљо, а „Канга” Бразилац Гиљерме из Беневента?

Не коментаришем имена, могу само да кажем да тражимо квалитетне странце на позицијама „деветке” и „десетке”.

Колико појачања може да се очекује до старта у квалификацијама за Лигу шампиона?

Не много. Довешћемо три до четири играча, не више.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stefan
Mene zanima kada ce vama poceti sudjenne gospodine Terzicu?
Кључар државне касе
''Имамо обезбеђена средства.'' Знамо царе, знамо.
bokan
dok god finansijska inspekcija i revizor ne sme ni da pomisli da udje u te tkz institucije ovakvi likovi sa poternica ce raspolagati nasim novcem izamlacivati ,,navijace,,velikim planovima a narod ce da radi za sicu i nesme da pisne ,,poslodavcu,,aveliki sef ce da dresi kesu i da pomaze razne vazure ,djure frizure ,terzice i ostalu bulumentu
Idi begaj
U januaru Terzić obavjesti igrače da neće primati plate do ljeta, odnosno kraja sezone i nijednom mediju to nije tema za analizu. Sada kaže da su Kangu i Boaćija prodali za 6,5 miliona, a nisu imali za plate i da imaju novca za nova pojačanja i probijanja limita. Nisu prodali njih dvojicu za 6,5 već 5,5 miliona, a to nije dinar već milion eura, previše za manipulaciju. Boaći je "prodat" za 5,5 uslovno, ali milion od toga ne ide Zvezdi, a tvrdio je da ga neda ispod osam miliona, a najavljivano je 12 i niko ne pita zašto?
Miki
Radi li bankomat?
laži, otmi, ubi----
Radi radi eto i novih "akciza" na gorivo.....
samo kazem...
Kako ono rece Vucela prosle zime: Hvala premijeru na placenoj evro-licenci.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.