Почетна / Фудбал / Супер лига

РЕВАНШ ИЛИ НОВО ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Партизан гости Чукарички (19,00 – САСТАВИ)

Порази у 157. вечитом дербију и првој полуфиналној утакмици Купа Србије, претрпљени у року од пет дана, не само да су у доброј мери анулирали серију од шест узастопних победа Партизана, већ су најозбиљније довели у питање остварење бар минимума амбиција у овој сезони
ФОТО: Н. Неговановић

 

Титули се после неуспеха у дуелу са Црвеном звездом (1:2) скоро нико у Хумској, ни међу навијачима црно-белих, више не нада. Освајање трофеја у другом домаћем такмичењу такође је неизвесно после изгубљеног првог од два двобоја са Чукаричким (2:4). Назире се већ паклен реванш 9. маја у којем Парни ваљак неће смети да понови пропусте са Бановог брда.

Једини тим који је голмана Партизана на домаћој сцени савладао четири пута у последњој деценији, и данас је противник још актуелног шампиона.

Довољно познајемо Чукаричане, као и они нас, упознали смо ужу и ширу фамилију једни других. Не постоји могућност изненађења. Предстоји нам меч високог интензитета какав је био и у купу – чврста, тврда и агресивна утакмица – свестан је Мирослав Ђукић, шеф стручног штаба црно-белих, шта његове изабранике очекује у још једном одмеравању снага са Брђанима.

Прошло је скоро осам месеци од тешке повреде Огњена Мудринског задобијене баш на стадиону данашњег ривала. Нападач Чукаричког после старта сад већ бившег играча Партизана Евертона, задобио је прелом ноге и све до пре три недеље углавном је добијао шансу у последњих 20 минута утакмице.

Ненад Лалатовић постепено је уводио Мудринског у игру, а у среду је одиграо цео меч против Партизана и чак успео да се упише у стрелце.

Идем мирне главе у Хумску, не размишљам о томе шта се десило прошле године. Битно је да сам се вратио на терен и да могу да играм – истакао је Огњен Мудрински, нападач Чукаричког.

Имате ли другачији план игре за дуел у Хумској у односу на онај у купу?

Тешко је у неколико дана добити исту екипу два пута. Ипак, вратио бих се на куп, мислим да ту још ништа није готово, без обзира на нашу предност. Остаје нам реванш, 9. маја, у Хумској и све је отворено. Не би требало да се претерано оптерећујемо, јер је пред нама много неизвесних мечева у првенству. После утакмице у Хумској, гостујемо Црвеној звезди, биће нам тешко да се опоравимо, искрено само да смо сви здрави. 

Семафор 2. кола плеј-офа Супер лиге:

Петак:

Вождовац – Напредак 1:0 (Ступаревић 7)

Субота:

Раднички (Ниш) – Црвена звезда 1:3 (Павков 43 - Крстичић 7, Пешић 57. једанаестерац, Ел Фарду 60)

Недеља:

18.00: Војводина – Спартак

19.00: Партизан – Чукарички

Семафор 2. кола плеј-аута Супер лиге:

Субота:

Јавор – Земун 1:0 (Мркаић 59)

Рад Радник 2:1 (Младеновић 30. аутогол, Бирманчевић 60 - Жакула 61)

Недеља:

17.00: Борац – Младост

17.00: ОФК Бачка – Мачва

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sumadinac
Zasto objavljujete sastave tinova kad ih jos ne znate??? Nekoliko igaca od ovih koje ste stavili u prvih 11 nije igralo, Vulicevic cak nije bio ni u protokolu. Nema smisla...
Radan
Propadosmo sa Djukicem. Odbrana nula. Ne mogu da izbace loptu. Ovo nije Partizan. Toliko.
Po cemu bi bilo iznenadjenje da ekipa koja se zasniva na Ozegovicu i Jankovicu, sa sve predvodnikom Djukicem, ne pobedi Cukaricki ? ? ? Sad je cak resio da ni mladjim igracima ne pruzi sansu. Nemoguce da je struka toliko losa, kao da namerno srozavaju Partizan.Previse je tu slucajnosti...
Tosic i Vulicevic nisu ni za Teleoptik a ovaj nabedjeni ,fudbaler Jankovic ni u mojoj raspaloj Jagodini tesko da bi video klupu.
Drinkwater
Lepo je vreme, idealno za fudbal. Biće pun stadion, biće 30.000 praznih sedišta! Jer Đukin atomski fudbal je to. Čak nam ni fss ne može ništa ako nas kazni da igramo bez navijača. Đuka je te kazne potpuno obesmislio. Samo tako nastavi majstore. Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine. Ako ništa drugo, bar smo šampioni u mazohizmu! Neprikosnoveni! 

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.