Почетна / Фудбал / Супер лига

Антић с тројицом напада Звезду, па и са њеним шпицом Павковом

Тренер Радничког за дуел с црвено-белима најављује ултраофанзиван састав
ФОТО: Н. Неговановић

Загрева се атмосфера пред суботњи меч између Радничког и Црвене звезде. Нишлије ће на Чаиру одиграти можда и најважнију утакмицу овог пролећа, јер су после победе над Чукаричким у Београду стекли вероватно и најбољу позицију да на крају плеј-офа буду одмах иза црвено и црно-белих.

Југ 300, север 400 динара

Карте за западну и источну трибину коштају 500 динара, за северну 400 и јужну 300. За место у ложи потребно је издвојити 1.500 динара.

Тренер Радничког Драган Антић оптимистично најављује дуел с Београђанима.

- Играмо добро, у све смо бољој форми и без обзира што нам у госте долази најјача екипа верујем да можемо да остваримо добар и квалитетан резултат. Честитаћемо Звезди на новој титули, јер је тешко претпоставити да може испустити капиталну предност до краја шампионата. С обзиром на то да су добили дерби против Партизана, убеђен сам да ће растерећенији приступити мечу. Управо то би могла да буде наша шанса да у надигравању са фаворитом освојимо бод или три. То није нереално, јер имамо квалитетан тим - рекао је Антић.

Припремајући се за меч са црвено-белима каже да нема већих проблема око састава екипе.

– Најбитније је да можемо да бирамо са којим играчима ћемо започети сусрет. Риота Нома ће одсуствовати и са ове утакмице, тако да смо најближи формацији која је играла на Бановом брду у другом полувремену. Вероватно ће мање измене бити у томе што ће повређеног Николу Станковића у стартној постави заменити Александар Субић, који је постигао и победоносни гол против Чукаричког. Такође, значајно је што ће играти Милан Павков, који је на позајмици од Звезде и нема сметњи да заигра као што је било јесенас. Што значи да ћемо бити у прилици да изведемо нападачку формацију са тројицом голгетера, уз Павкова, с Марком Мркићем и Славишом Стојановићем.

Антић је у суперлативу говорио о екипи Црвене звезде, за коју је убеђен да ће на стадион привући велики број љубитеља фудбала.

– Не сумњам да ће сутра увече у Нишу бити прави празник фудбала. Очекујем и да ће трибине бити испуњене као никада у овој сезони, јер играмо један од најважнијих мечева, добро је познато какву армију навијача Звезда има на југу Србије. Раднички, истичем, нема шта да изгуби. Али много може да добије, ако подршка нашој екипи буде велика чврсто верујем да можемо да надвисимо реномираног ривала.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bojan
Kako sad Pavkov moze da igra kad Zvezdi ne trebaju bodovi ??? Koja komedija od vas....
mhm
Ko kaže da zvezdi ne trebaju bodovi?
hahaha
Pozdravili te svi iz Cuke

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.