Почетна / Фудбал / Супер лига

Чукарички остаје у Супер лиги, Матијашевић (поново) одлази из клуба?

Чукарички ће наставити такмичење у Супер лиги Србије, потврдио је спортски директор тог клуба Владимир Матијашевић
ФОТО: Н. Неговановић

Чукарички наставља такмичење у Супер лиги и Купу Србије. То је одлука власника клуба Драгана Обрадовића после разговора са запосленима – рекао је Матијашевић новинарима на вандредној конференцији на Бановом брду.

Чукарички је одржао вандредну конференцију за новинаре на Бановом брду због лошег суђења на утакмици против Радничког, на којој је судија Илија Брдар доделио два црвена картона и једанаестерац за Нишлије.

Сам председник ФСС је признао да постоји проблем у судијској организацији, којој мора да се стане на крај. Он то мора да реши. Ми Савезу дајемо пуну подршку и они треба да ово поправе – рекао је Матијашевић.

Спортски директор Чукаричког је додао да је пре утакмице против Радничког звао председника Савеза и затражио „фер суђење”.

Рекао је да ће звати комисију и да ће нам дати интернационалца – додао је он.

Матијашевић је на почетку конференције прочитао писмо председника Чукаричког, који ће се јавности обратити на крају сезоне.

Ја сам рекао да идем из клуба, пренео сам то и газди клуба, замолио ме је да сачекам да попричамо. Причали смо са играчима, они су вољни да играју. Драгиша Бинић нас је обавестио да не можемо да играмо са омладинцима, јер би то било кршење прописа... Ја сам небитан у свему овоме – казао је Матијашевић.

Упитан да ли мисли да би у догледној будућности неки клуб, а који није Звезда или Партизан, могао да буде првак, Матијашевић је одговорио да „у наредне две-три године то није могуће”.

Звезда је ове године показала да је најквалитетнија, Партизан има квалитет да јој парира, али не знам ко би требало да буде трећи – рекао је Матијашевић.

Матијашевић већ „одлазио” из Чукаричког
Августа 2015. године, избио је неспоразум на релацији тренер – спортски директор, различита мишљења имали су тадашњи шеф струке Брђана Владан Милојевић и Владимир Матијашевић.
Спортски директор Чукаричког тада је најавио одлазак из клуба, али се то није догодило. Тако ће готово сигурно бити и овог пута.
Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

janko
sta dramite vise i dizete famu, i na kraju opet ostanete gde ste. Pa ako ste kadra istupite iz lige nego damo skrecete paznju ne bi li se nesto okrepili
Tončev
Treći je RADNIČKI.
ljubo
sve se ovo radi da bi se iz sazaljenja i milostinje pogurao cukaricki u finale kupa protiv partizana.
Srle
Ti se vrati u masu,nemas pojma!penal za cukaricki i cveni karton Simunovicu se ne svira a onaj penal za radnicki i iskljucenje Stevnovica je smesno!!to su direktni momenti sa utakmice...
neko iz mase.
Znaci ...covek rece da su zvali i trazili sudiju po njihovoj meri i sad se zale na tog istog sudiju okrivljujuci Radnicki!? Ko je ovde lud ,a uostalom ne postoji neki veliki razlog da se zale na sudjenje....ovo je gluma za siroke mase.Nek budu sretni sto su dobili samo dva crvena ,jel ono sto su oni igrali se ne zove fudbal i nema veze s fer plajom.....Tacka

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.