Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда спрема тим за лето, траже се замене за Боаћија, Кангу и Ле Талека!

Спортски сектор Црвене звезде претходног лета је направио много погодака, једини промашај забележен је довођењем Рикардиња
ФОТО: Н. Неговановић

Навијачи Црвене звезде очекују да се на крају ове сезоне повуку поново добри потези и тим освежи на неопходним позицијама. Припреме су већ почеле.

То је сталан посао и процес, логично је да се већ размишља о летњим пословима – рекао је Мркела.

Очекује се да Црвена звезде доведе шпица калибра Боаћија, а задржи и Пешића. Императив је да се ангажује плејмејкер Кангиних карактеристика, а после одласка Ле Талека мора да се ангажује и штопер.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DARKO
Pešić je paklen igrač ali nije centarfor tipa Boaćija . Trenutno mu bas i neide ali je jako kvalitetan igrač mada mu ova pozicija neodgovara , Opasniji je po boku ili iza centarfora . Nije teškas sidraš kao Boaći ,Pavkov . Nikako ga nepuštati eksplodiraće sigurno
Che
Zatajila CZ sa penalima pa Pesic nema sta da radi.
dzajic
pesica se resiti, pavkov i joveljic u startnu postavu
Realno
Meleg i Nikolic iz Spartaka bi bili prava i mega pojacanja.Voleo bih da ih vidim u svetom dresu vec prvog dana prelaznog roka.Majstori svog posla.
Mosquito @ Realno
E kad ti kazes da je to tako onda realno i nije tako. Oni svakako nisu mega pojacanja za razliku od Djerleka i Markovica kod grobara.
Sima sever
Sta cemo sa mladim Radonjicem?
Putuj pesicu
Boze molim ti se na danasnji dan samo da sto pre vidim ledja onom luzeru i 6oligaskom igracu pesicu i ima da slavim 5 dana kad ga prodamo!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.