Почетна / Фудбал / Супер лига

Ожеговић: Много ми значи гол, показали смо да вредимо

Фудбалер Партизана Огњен Ожеговић рекао је да је гол који је постигао против Чукаричког награда за рад, као и да га радује добра игра целог тима
ФОТО: Н. Неговановић

Повреда још није санирана сасвим. Надам се да ће ускоро проћи како бих могао да играм без болова. Што се тиче самог гола, много ми значи, јер је он награда за мој рад, али без овакве игре читавог тима он ми ништа не би значио. Више од свега ме радује што смо одиграли добро у свим сегментима и показали да вредимо – рекао је Ожеговић за сајт клуба.

Фудбалери Партизана победили су на гостовању Чукарички са 2:0 у 27. колу Супер лиге, а голове су постигли Ожеговић и Леандре Тавамба. Наредну утакмицу Партизан ће играти против Јавора у четвртфиналу Купа Србије у среду.

Ова победа ништа неће значити ако не победимо у среду и сваку следећу утакмицу, јер дрес Партизана од нас то тражи и тога морамо бити свесни сваког тренутка. Драго ми је због Тавамбе и његовог гола. Све је изгледало перфектно – казао је Ожеговић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drinkwater
Ti traljavo šutiraš iz blizine kad si u zicer poziciji a daš gol iz 3x puta teže situacije sa mnogo veće udaljenosti! Ne kapiram, ali ajde, što da bude lakše kad može teže. Ipak, još jednom si potvrdio da si mnogo opasniji i efikasniji 1na1 kad si licem okrenut golu i kada dobiješ loptu u prostor. I opet se pokazalalo da Tawamba i Ožegović moraju da igraju zajedno u tandemu jer su komplementarni napadači koji jedan drugog u igri  rasterećuju i oslobađaju udvajanja. Partizan uvek mora da igra sa 2 špica a nadam se da je i Đukić to konačno shvatio. 
Igor
Dajte ljudi, skupite malo krila. Ovima bio jedan los dan, dali smo 2 slucajna gola i mislimo a nesto vredimo.
Peconi
Pokazali ste u Češkoj koliko zapravo vredite

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.