Почетна / Фудбал / Супер лига

Илија Столица нови тренер Партизана, нема оверен уговор са Војводином?

Нови тренер Партизана, по раскиду уговора са Мирославом Ђукићем, биће Илија Столица!
ФОТО: Н. Неговановић

Наводно, млади стручњак Илија Столица нема оверен уговор с Војводином, те не постоји правна препрека да се из Новог Сада после само два и по месеца врати у свој Београд и седне на клупу вољеног тима.

Столица се нарочито уселио у срца Гробара прошле сезоне кад је са Вождовцем победио Црвену звезду и Парном ваљку индиректно помогао да се дочепа титуле.

Јесенас је, међутим, са Змајевима очито и лекцију црно-белима у Хумској, заслуживши дубок наклон за вешто дириговање.

У току недеље могло се чути да и у Српској Атини озбиљно разматрају могућност да их тренер остави и, наводно, да су већ пронашли алтернативно решење.

Остаје да се види да ли ће Столица по устоличењу да оствари и намеру од прошлог лета и доведе свој комплетан стручни штаб у Хумску.

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 5. март. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари48
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ovo je jedino resenje da se izadje iz krize. Da se Djukic ostavi i da mu se pojaca ugovor. Zatim da se trtoguzom poveca plata za 40% i videcete kako ce da eksplodira. Sumi objasniti da sme i da sutira na gol i sa 35 m ako moze da dobaci a Pantic nek stalno pokusava sa distance, mozda i ubode koji. Nista ne menjati u igri a Tosicu davati svaki slobodan da izvodi. Ivicu ostaviti jer su igraci odlicno selektirani i samo ovako da nastave gde su stali. Za 4-5 seozna videcete kako ce da se uigraju kao Mancester City. Na leto ne dovoditi nove igrace a Tavambi pojacati platu da ima veci motiv za golove i posebno Vulicevicu za svaku asistenciju i dobar centarsut nagraditi sa bonusom.
Dragan
Ha ha
007
nije overen kod notara što je i njegov i upravin propust ..e sad da li namerno ili ne nije ni bitno ..a kad dovodiš nekog proveri kakav mu je i moral ako ga i ovi iz uo imaju svi bi preko VOJVODINE da prave ime a onda pokažu ko su i šta su ako su tačni navodi iz novina koje je prvi mondo plasirao ..nemam informaciju iz kluba al imaćemo danas tačno u podne..opametimo se i dovedimo nekog i sa znanjem i moralom a da mu zadnjica ne bude u NS a srce u bg.dovedite više BOBETA PAVKOVIĆA ubedljivo najboljeg trenera i VOJVODINAŠA pravog što je i rekao na sos kanalu kad je komentarisao veliku pobedu VOJVODINE PROTIV FJORENTINE 4 2 77 uostalom evo sad se Stolica oglasio na klupskom sajtu i demantovao novinarske patke i patkove.. možda su hteli iz cz. da nas zbune pred sredu 7. u 18h al neće im proći svi VOJVODINAŠI na stadion da porazimo fk bankomat i pozdravimo SVETSKU ŠAMPIONKU IVANU IZ NAŠEG KLUBA AK VOJVODINA koja daje prvog osvajačaSVETSKOG ZLATA U ISTORIJI NAŠE ATLETIKE,za podstrek FKV.
fkv klisa
prevara od trenera
prevara od mozga
Ako je on "prevara" kako ti pametno zakljucujes, kako bi definisao ovog predhodnog?
fkv
Za ovo sto radi Ilija treba biti jako bezobrazan.
Marko
Zvezda je sama sebe pobjedila nema veze Stolica sa time,vise je namesten derbi sa sudijama...3:2 I NIJE NEKA POBEDA ZVEZDA DALA TRI,VOZDOVAC DVA...samo taj jedan sto su sebi dali, Andjelkovic i danas sanja...Nepravda za postene,pravda za lopove,he,he,he,he,he...
@markic
Ma ti si se nesto zagrcnuo?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.