Почетна / Фудбал / Супер лига

Филип Стојковић: Кад нам је Вождовац дао гол, причали су да ће нас победити у преосталих пет минута...

Далеко је крај првенства, имамо тежак распоред и гледамо само нас – каже десни бек лидера Филип Стојковић
ФОТО: ФК Црвена звезда

Звездин тим има квалитет и карактер да се ове сезоне ишчупа и из најкомпликованијих ситуација у Супер лиги.

Једини пораз у досадашњем делу шампионске трке црвено-бели су потписали кад су примили гол у последњем минуту надокнаде меча у Крушевцу у октобру, није било времена ни да покушају да направе преокрет.

А колико су способни да се експресно подигну показали су против Вождовца, остварили су једну од најслађих победа на домаћој сцени.

Победа је посебно слатка јер смо чули њихове коментаре код радости. Причали су и да има још пет минута, да је довољно времена да нас добију. Брзо смо им приредили хладан туш и послали их кући поражене – уз осмех констатује Филип Стојковић, асистент Ненаду Крстичићу за победоносни гол.

Одлично је десни бек Црвене звезде центрирао, везиста главом матирао Чупића у 90. минуту и исправио неправду јер је Вождовац до изједначења дошао после офсајда.

Одмах нам је било јасно да је офсајд, зато смо и реаговали и тражили од судије да поништи гол. Морали смо, ипак, да се не обазиремо превише и кренемо напред. Срећа је да је Ненад лепо реаговао на мој центаршут, имали смо велику жељу да победимо пред клупски рођендан и обрадујемо навијаче.

Међу симпатизерима Црвене звезде већ се калкулише који су потенцијални противници у квалификацијама за Лигу шампиона, клуб са Маракане сигурно корача ка титули. После новог кикса Партизана, предност у односу на другопласираног је 14 бодова.

Далеко је крај. Одлична је позиција, али нас то не опушта. Гледамо само нас, жељни да наставимо да побеђујемо. Имамо тежак распоред.

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 5. март. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dare_cz
Samo gazite do titulemomci
Вук-026
Јели могуће да навијачи клуба у који ни један тренер неће - имају храбрости / образа да коментаришу нешто?? Звезда покрадена у овој утакмици, за мало да буде и последица од тога (нерешен резултат), а ви и даље о вашем поштењу и нашем непоштењу? Баше лицемерство се најбоље огледало у годинама иза нас, када је Звезда била практично уништена од стране Партизану наклоњених политичких структура, па сте тада за Звезду која не може ни ФК Херој из Јајинаца да победи "урлали" у медијима како намешта утакмице, како је заслужила да се распаде (европски и светски шампион заслужио то, еј?) и сл. А, сада, када не знате где бијете, ви и даље дувате у исту тикву. Видећемо и ми и ви шта ће то да вам донесе.
Bik Koji Sedi @ rs
Prijatelju,nisam primetio da je neko iz Partizana osporio bilo koju Zvezdinu titulu. Zvezdini celnici osporavaju najmanje pola Partizanovih! Cak i u drugim sportovima! Mislim da ti je razlika u potpunosti jasna. Da rezimiram: vi govorite o Toletu,Kokezi( ko li ih samo postavi na njihove funkcije),'86-oj i ko zna o cemu sve ne! Ja govorim o Miljanu,dr O, "prolecima" i Maderi. Sa istim dokazima koje i vi imate. Tvoji "kljucevi" i statistike me ne zanimaju. I vi ste u drugim sportovima sastavljali po 10 uzastopnih titula,pa vam niko nista nije rekao.
rs
Nadji mi odnos titula za vrijeme predsednikovanja Miljanića a isto to uporedi za vrijeme mandata Karadžića!
Прикажи још одговора
Nikola
Jako, jako iritantan lik.
HUlk
Ali zato Everton koji lomi noge I gadja kopackom suparnicke igrace je bio srcan pozrtvovan.
Zlaja
Kukakte navikli ste kukati pogledajte vas igracki kadar, sve sto je valjalo ste prodali a hocete titulu. Najmanje smo golova primili a najvise dali. Sto bi vi rekli- pametnom ke dosta....
Bobes
pa dali ste vi OFK-u 6 golova za poluvreme posle 2-0 na poluvremenu, jedno je statistika a drugo nacin kako ste dolazili do pojedinih pobeda, sviraju vam se penali u svakoj drugoj utakmici, trebali ste da izgubit od Cuke i Backe da vam nisu sudije svirnule nepostojece penale
Djorkaef
Cutite grobari koga vi mozete da pobedite a da vam sudije ne pomognu ko Lucanima .Sabcu Čacku Krusevcu ...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.