Почетна / Фудбал / Супер лига

Столица: Нефудбалски услови! Косановић: Изванредних пола сата

Морао је тренер Новосађана да пружи руку Новосађанину са Напреткове клупе
ФОТО: М. Ивановић

Рани гол је определио ток утакмице. Нисмо знали да одговоримо на прави начин, чак смо и имали потом доста среће до краја првог полувремена. Били смо у наставку бољи, али нисмо успели да направимо преокрет. Морам да честитам момцима и једне и друге екипе, јер лавовски су се борили у нефудбалским условима, стално о томе причамо, али нико нас не чује – нагласио је Илија Столица.

Сложио се шеф Напреткове струке, делимично, са колегом из Војводине.

Штета, заиста, што су ова два тима играла у овим условима, али нема бирања. И поред тога видели смо две екипе тркачки добре, расположене за игру. Првих пола сата смо одиграли изванредно, али нисмо искористили шансе. У наставку смо ушли у утакмицу какве не волим да играмо, али важно да коначно нисмо примили гол. И морам да кажем, победили смо првог, другог, трећег, четвртог, петог, што значи да овде има „материјала”, само да нас повреде заобиђу убудуће – истакао је Милорад Косановић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zenga
ja mislim ovi sto ne mogu da odrzavaju terene da stave bolju plasticnu podlogu ko zvezda na pomocnom I nebi bilo problema tereni bi bili dobri
zoki
opet ponavljam dok se ne sredi ifrastroktura na stadionma u Srbiji nemoze se unaprediti fudbal treba FSS dobro da razmisli o ideji da se sa 8 klubova koje trenutno ispunjavaju uslove za igru da formira ligu kao sto su to svajcarska i ausrtija svojevremeno uradili
bokiUSA
Dosadno je da igraju 4 puta u toku godine.... zamisli 4 derbija? Vec na zadnjem je bilo 20000 ljudi. Verujem da igramo 4 puta i plus moguce kup pa nebi bilo 5000 ljudi...
007
eto vi što pišete parole a koji očigledno imate interese u prodaji igrača igrao je Mesarović i 0 ko zna koji put .pa i ja sam da igraju iz naše škole al imamo za sad samo Veselinovića i Neškovića koji mogu postati vrhunski igrači a takva politika je i dovela tu gde smo prodajom preko 50 mladih igrača u zadnjih 10 g iz naše školi koji su otišli prerano ,za male pare od kojih samo pojedinci u upravama i plaćeni fol navijači imaju korist e pa ne može više tako ,zato i dolazi vas sto na sever i nas 1000 mazohista na istok i zapad koji znaju da ne možemo imati i jare i pare tj. ako hoćemo u Evro KUP onda nema prodaje već ulaganja sponzora u ovom slućaju posle tri decenije grada i državnog preduzeća..uostalom strpimo se do leta kad dobijemo od SERGEJEVOG transfera 4 do 5 miliona evra..a onda ćemo angažovati finansijku inspekciju da nam opet ne iščeznu novci ko u prethodnih 30 postburekjogurtdosovskopreobraćenih vremena koje traju li traju...dokle više.
Kole
Bas da vidim kakav će biti teren Vose u sredu!!! Pa posle ovog snega i kiše šta se moglo očekivati.. Stolice zar ti nisi otišao iz našeg fudbala? Ili su pare ipak važnije?
Muki
Partizanova škola

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.