Почетна / Фудбал / Супер лига

Боаћи мери кинеске милионе, али питање је хоће ли отићи из Звезде, од трансфера не остаје све црвено-белима!

Понуда Ђангсу Сунинга за Ричмонда Боаћија је на столу и чека се пристанак репрезентативца Гане да настави каријеру у Кини
ФОТО: И. Веселинов

Финансијски услови су одлични, али Боаћи још није донео одлуку да ли жели да напушта Европу и иде у Азију.

У случају да се не определи за ту варијанту, остаће и покушати да преко квалификација наредног лета дође коначно до повратка у неку од најјачих лига Старог континента.

Клуб на чијој је клупи славни Фабио Капело нуди Боаћију четворогодишњи уговор и зараду од 2,2 милиона евра по сезони.

Ретко ко би то одбио, али Ричмонд је умео у каријери да покаже да му је спортски изазов испред новца.

Зато још вага, остало је још неколико дана за одлуку јер прелазни рок у Кини траје до 28. фебруара.

Црвеној звезди је за продају предвиђено обештећење од 5,5 милиона евра, али неће се толико слити у касу јер на основу договора од летос играч има одређени новац од трансфера.

То је и логично, јер је на истеку прошле сезоне био слободан у избору нове средине и клуб је био принуђен да за формирање уговора направи финансијске уступке.

Продаја Боаћија намеће се као императив Звездином руководству зато што би се тим новцем измириле комплетне обавезе за зараду играча и запослених, али и затвориле главне финансијске рупе у текућем пословању.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Please!
BOACI DON'T GO TO CHINA !!!
Kezman
Ma ajde zasta prodJu najboljeg igraca,triput bolji od pesica koji ne zna ni da trci kako treba,kanga fali mnogo
o.O
ja ne razumem ovog Botjka..10 milja evradi za 4 godine (ako je istina) nigde nece dobiti...jos crnac medju kineskinjama..kad isuce sablju imace harem tamo ..i opet nece da ide :D
oj terza
Real Madrid je ozblijno zainteresovan za srpskog fudbalera Sergeja Milinkovića-Savića, prenosi španska Marka. Real želi da osveži vezni red i spreman je da potroši veliku sumu novca. Madriđani su spremni da izdvoje više od 100 miliona evra za dovođenje sjajnog igrača Lacija.
Dragan
Mnogo se lako odricete fudbalera koji nose igru i koji su glavni akteri. Nazalost...
Bik Koji Sedi
Slucajno sam procitao ova dva-tri komentara iznad. Ne slazem se sa "@Dragan"-om,da je ovaj drvo! On je betonski stub,preciznije bandera! Kada se izbeci i iskezi,moze da bude i svetiljka!
Istina
Ako je Boaci drvo,onda sam siguran da ti nemas pojma o fudbalu.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.