Почетна / Фудбал / Супер лига

Дмитровић пред гостовање Борцу: Прошле сезоне губили бодове против „малих” клубова

Тренер нишког Радничког Бобан Дмитровић рекао је да његова екипа мора да побеђује „мале” клубове да не би поновила грешке из прошле сезоне, јер жели пласман у европска такмичења
ФОТО: Н. Неговановић

Раднички је прошле сезоне „губио” бодове против „малих” клубова. Сматрам да је ова екипа дорасла да схвати тежину и значај утакмице и да ћемо у Ниш донети сва три бода. Очекујем победу – рекао је на конференцији за новинаре у Нишу очи гостовања у Чачку.

Раднички ће у 24. колу гостовати Борцу у Чачку, где ће покушати да оствари седму везану победу у првенству.

Борац кадровски и финансијски не стоји како треба. Нас то не занима и морамо да се окренемо веома битној утакмици. Мало су ми помешане емоције јер сам професионалну каријеру завршио у том клубу – казао је Дмитровић.

Он је најавио промене у тиму, као и на свакој утакмици. Фудбалер нишког клуба Милан Павков рекао је да Раднички мора да побеђује у утакмицама попут предстојеће.

Овакве утакмице морају да се побеђују да бисмо остварили циљ, а то је Европа – рекао је Павков.

Његов саиграч Славиша Стојановић казао је да очекује веома тешку утакмицу.

Наша је обавеза да на оваквим утакмицама идемо на победу јер сматрам да смо далеко квалитетнији тим од Борца. Њихови проблеми нас не треба да занимају. Имамо сјајну атмосферу, пуни смо самопоуздања – казао је Стојановић.

Утакмица између Борца и Радничког играће се у суботу од 15 часова у Чачку.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sramota
Ovi više nameštaju od blizanaca! A igrači bez grama srama, jak smo tim... mi, Boki Nikolic, Majo, Srdjan Obradovic, Čolović , Piper, široki...
Nis
A ti mnogo znas ko mnogo namesta , ako je neki penal u utakmici sa backom bio sumnjiv ja mislim da ste onda vi treneri i selektori i kriticari koji nikad nisu potrcali eksperti za to a mi budale .Protiv cuke jasno se vidi da igraca cuke pogadja lopta u sesnaestercu a pre toga cist crveni koji nije dobio stoper cuke sto je i rekao kriticar onaj za superligu sto komentarise sudjenje i isto tako penal koji je bio ocigledan za partizan pre toga a onda kazete pa bila mu je ruka uz telo jeste ali kada sudija pogresi 2 puta a ocigledno i on to uvidi mora da se iskupi nekako tako da za ovaj komentar se ne bi slozio jeste da se sude penali kakvi se nisu sudili radnickom nikada jer se uvek ovako sudilo samo zvezdi partizanu i vojvodini ali to ti je stvar ugleda ako neki klub pravi marketing da igra evropu i ima 5 utakmica pobeda za redom rejting mu raste pa samim tim i tolerancija .Za sve strucnjake koji komentarisu namestanje radnickog neka pogledaju vosu pre 2 sezone !
Sloba
Izbaciti ovaj klub!
Niki
Poima ti nemas bolje cuti pametniji si
meraklija trecepozivac
Pa mogli smo da se naucimo od vas
Lucanac
Zato ove godine ne prepuštate ništa slučaju,sve ste namestili!
jantez
Lučanac boli te malo, a?prisle sezone ti lepo

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.