Почетна / Фудбал / Супер лига

Голман Спартака: Стиже нам најбољи клуб у Србији, Звезда је екипа за велика дела

Спартак је претрпео пораз на премијери пролећног дела првенства у Крушевцу, од Напретка
ФОТО: М. Јелисавчић

Иако је Спартак приказао одличну и ефикасну игру, бодови су припали Напретку, који је уз много среће стигао до тријумфа.

Голубови су архивирали тај меч и окренули се предстојећим обавезама, утакмици с Црвеном звездом.  

Та прича је завршена, окрећемо се предстојећој утакмици са Црвеном звездом – каже Милош Остојић, голман Суботичана.

Знамо да нам на мегдан стиже најбољи клуб у Србији, који је српски фудбал одлично представљао у Европи. Несрећно су изгубили у Русији, али су начинили велики искорак после много година и показали да овај тим има потенцијал за велика дела.

Запад 400 динара, на север за 200
Због великог интересовања продаја улазница почела је у понедељак, 19. фебруара. Запад кошта 400 динара, исток и југ 350, север 200 и децу до 14 година 100.
Улазнице се продају у СРЦ „Прозивка” и у управи ЈКП „Стадион”, на дан одигравања и на благајнама Градског стадиона.
Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pepe iz New Yorka,
Da li neko od vas pamti ,Tapiska, Glonciara Maravica ,Spartak je Pobedio C Zvezdu u Kup Marsala Tita a tai Nihov Golman odbranio 3 Penala, i to Bori Kosticu ,Tasiciu,a da ne Spominjiam Antona Rudinskog koji iz C Zvezde (Spartak) dosao u Partizan i Slobodi dao 4--5 gola ,zato Stap ..
milo
gledaj da pustis neki gol
Spartak
Ovaj samo sto ne obuce dres Zvezde. Mozda ce ga nositi ispod zvanicnog dresa. Inace svi ovde znaju da je okoreli Zvezdas. Nema brige....prvenstvo se nastavlja u septichkoj jami.
grobarska je tuga pregolema
Liga sampiona je sledeca stanica,bez problema titula,to je Zvezda i u Evropi pokazala za razliku od ovih drugih koji ni sami ne znaju kako su tamo prosli,verovatno zato sto su izbacili ekipe kvaliteta Spartaka.
Jedan
Tako je momčino, svaka ti je ka Njegoševa!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.