Почетна / Фудбал / Супер лига

Пешић после преокрета Партизана у Лучанима: Ока нисам склопио

Лучанци једва смогли снаге да резимирају шокантан пораз (1:2) од Партизана
ФОТО: С. Жупљанин

Фудбалери Младости жестоко су се супротставили Партизану, у меч су ушли отресито, баш како је замислио шеф струке Ненад Миловановић. Само до четири минута пре краја меча у рукама су имали читав плен, јер је одлични Предраг Павловић, ефектно погодио Стојковићеву мрежу.

У финишу, после несмотрености Тумбасевића и Јовановића, тас на ваги претегао је на страну Ђукићевих изабраника. Девет Лучанаца није могло против 11 Београђана у црно-белим дресовима и бодови су прешли на  шампионов конто.

О пакленом преокрету и узорицима пораза, дан после сусрета, нико није хтео детаљније да прича.

Иван Пешић, леви бек Младости, који своју улогу крај леве аут-линије обавља фантастично иако је дешњак, после меча чинило се да му је пораз најтеже пао.

Ноћас нисам могао да спавам. Финиш меча враћао ми се много пута кроз главу, али не бих причао о томе – истакао је Пешић.

(Цео текст можете прочитати у данашњем штампаном или ПДФ издању нашег листа)

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

duda
a sto ste dali sami sebi gol_ i ko vam je kriv?
Hulk
Sada ce grobari da ti objasne da ste vi pokrali Partizan.
Milos
Zato spavate kao bebe kada se malo istrcite i sklonite zvezdi, valjda zato sto je sve po planu.
matori
Neka dobro pogleda snimke :Kako je Mitrovic dobio dva zuta u Bgd protiv Viktorije i onda ce mirno spavati.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.