Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан одбио понуду од 800.000 евра за Немању Р. Милетића!

Милош Вазура, генерални директор црно-белих, у петак је заголицао новинарску знатижељу
ФОТО: В. Марковић

Играње у Партизану, без сумње, повећава цену сваком стандардном играчу, отуд не чуди што се Немања Р. Милетић, пристигао летос из белгијског Вестерлоа за 350.000 евра, већ ове зиме нашао у фокусу иностраних клубова за више него дуплу суму.

Постоје понуде за све играче Партизана. Ето, одбили смо једну за штопера, једноставно, није на продају. Цифра је била већа од очекиване – рекао је Милош Вазура.

Сазнајемо: Орландо сити, члан америчке МЛС лиге, за Немању Р. Милетића хтео је да плати 800.000 евра!

Клубу који је недавно ангажовао левог бека Мохамеда Ел Монира (без обештећења) изгледа да се усладило да се појачава из Хумске, али... Ево, шта на све каже „јунак”, Милетић:

Свакако да ми импонује што клуб има визију у којем правцу треба да се развија моја каријера. Верујем да ћу добрим играма, зачињеним успесима Партизана, на лето да будем још интересантнији на фудбалском тржишту.

Дефанзивац са запаженим издањима у првом делу сезоне, употребљив на две позиције – штопера и десног бека, врло брзо се прилагодио и очито ужива на Топчидерском брду.

Одлично ми је у Партизану, момци су сјајни, стекао сам пријатеље и сигуран сам да ћемо да наставимо да бележимо добре резултате на домаћој сцени и у Европи – казао је Немања Р. Милетић.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mix
Celavko je odlican igrac i vredi mnogo vise! Mislim da je bolji na beku nego na ch, s obzirom da poseduje brzinu i prodornost. Inace, tehnicki i takticki vrlo dobar igrac! Radan i posvecen poslu, ma super igrac, vredan svakog centa koji i Partizan dao za njega. On ce za godinu dana vredeti najmanje 3 mil. evra! Niposto ga prodavati, bilo bi to veoma glupo.Mislim i da je Urosevic pametan muv Partizana, sasvim ok igrac ,sigurno bolji od obojice sadasnjih levih bekova.Ima ,medjutim, jedno ali u vezi sa bekovima Partizana. Mi imamo dvojicu cudesnih mladjanih bekova koji tek treba da "dodju". Pogledajte klip npr, Luke Cucina na YT! Pa decko je cudo od tehnike, prodornosti, ali nemam mogucnost da vidim kakav je u odbrani jer u tim klipovima se najvise pokazuju ti prodori, tehnika radi prezentacije mogucnosti.
Realno
Potpuna ludost jer za igraca njegovog kvaliteta,nikad vise nece dobiti ni upola te sume.
...
"... klub ima viziju u kojem pravcu treba da se razvija moja karijera ... na leto da budem još interesantniji na fudbalskom tržištu." Vizija kluba - samo prodaja.
ljubo
direktore da li je pametno u medijima izjaviti da je neka cifra visa od ocekivane ,pa to malo dete nebi reklo ,time si sad sam naveo da niko nece ponuditi ozbiljne pare.
Aloha
Kako stvari stoje, zli beogradski blizanci su olicenje transparentnog poslovanja! Blago nam kada imamo njihove lazi...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.