Почетна / Фудбал / Супер лига

Балабановић напустио Бачку, разлог – засићење

Утакмица ОФК Бачке са Земуном и минимална победа била је за Милорада Балабановића последња у плаво-белом дресу
ФОТО: В. Марковић

Успешно је неуморни везњак Милорад Балабановић завршио другу мисију и сада је слободан у избору нове средине.

За екипу Бачке вежу ме лепе успомене. У два мандата  одиграо сам 53 утакмице постигао седам голова и за две и по године дао пун допринос најпре уласку у Супер лигу, потом и опстанку. Пред јесењу трку за бодове очекивао сам понуду из иностранства, све је било утаначено, али се у последњем тренутку  изјаловило. Првенство је већ било почело, па сам са новајлијама искусним Живковићем и Спремом остао да помогнем.     

Прелазни рок још увек није званично отпочео.

Недавно сам се оженио, у скоро ћу постати отац. Супруга Дијана на свет ће донети дечака. Имам 27 година и сада је време да одем у иностранство и решим егзистенцију. Било је неформалних разговора, мада су ме контактирали и наши суперлигаши. Волео би што пре да пронађем клуб како би се од првог дана укључио у припреме и спремно дочекао трку за бодове. У најбољим сам фудбалским годинама, надам се да ћу статус слободног играча врло брзо решити – истакао је на крају Балабановић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

plavi u srcu
Mico dobar si igrac i srecno u daljoj karijeri.Backu je napustilo mnogo dobrih igraca a dovode sve treceligase.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.