Почетна / Фудбал / Супер лига

Вулић остао у Напретку, пропао му посао са Спартаком

Крушевљани полако комплетирају редове пред наставак сезоне
ФОТО: В. Марковић

Крушевљане су, за сада, појачали нападачи Милан Басрак и Стефан Николић, очекује се долазак крилног нападача Ђуре Зеца, а својеврсно појачање је и Милош Вулић.

Млади везиста, једна од ретких аутентичних „десетки” млађе гарде у српском фудбалу, остаје у матичном клубу пошто је посао са словачким Спартаком пропао.

Напредак је зимус направио четири квалитетна трансфера, што сведочи да под Багдалом играју одлични фудбалери. Остали смо без четворице стандардних првотимаца, ангажовали двојицу, а доћи ће у понедељак још четворица нових. Желимо на пролеће да подигнемо ниво, или бар задржимо онај на којем смо били у новембру и децембру – истакао је јуче Милорад Косановић, шеф Напреткове струке.

Није, међутим, лако пронаћи појачања у зимском прелазном року. Бар у почетку, а сви тренери би волели да комплетирају редове у првој фази припрема. Играчима је, опет разумљиво, примаран одлазак у иностранство. Када се заврши прелазни рок у Европи, биће понуда квалитетнија.

– Мало је у ово доба квалитетних играча на тржишту, посебно слободних, а како се ствари одвијају, све ће их мање и бити, јер деца рано одлазе у иностранство. Остаје да „хватамо” повратнике, мада Звезда и Партизан, видим сад и Војводина покушавају да узму – све што је могуће. Нема везе што имају по 40 играча, а посебно што су своју квалитетну децу продали у бесцење – без длаке на језику критикује Косановић.

До поласка у Турску у плану је одигравање једне утакмице, а у Анталији, поред већ договорене три, још једна.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dr.Terza
Extra dodjite da igrate za Zvezdu

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.