Почетна / Фудбал / Супер лига

Трабзон спремио 700.000 евра обештећења, Ле Талек још вага

Дамијан Ле Талек је добио добру понуду Трабзона у последњој трећини децембра, у самом финишу прошле године стизале су информације да је преломио да настави каријеру у Турској
ФОТО: М. Рашић

Француз Дамијан Ле Талек не жели да продужи уговор са Црвеном звездом, што је натерало водеће људе у спортском сектору да му јасно ставе до знања да су сада могуће две опције, трансфер или лошији статус у екипи у односу на први део сезоне.

План директора Терзића и Мркеле је да тренер Милојевић на пролеће има штоперски тандем који ће на лето да започне европске квалификације, али за сада се ситуација не развија у добром смеру.

Покушај ангажовања Немање Милуновића из БАТЕ Борисова (још) није имао ефекта. Вујадин Савић сигурно остаје и први је избор за штопера.

Позицију Срђана Бабића у великој мери би могао да креира исход преговора Црвене звезде са Реал Сосиједадом око откупа уговора младог штопера.

Ако се то и догоди, логика је да „златни Новозеланђанин“ добије још већу шансу него јесенас.

Императив Црвене звезде да дође до растанка са Ле Талеком је и могућност зараде, јер је Трабзон спреман да одвоји око 700.000 евра за куповину Француза.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

JA
Odmah uzimajte pare ako stvarno nude toliko, jer ovog necete nigde uvaliti na leto za vise od 200.000 ili ide dzabe.
dr Terzo Usavrseni
Nema problema. Tu je Frimpongovic.
Marko Petrović@dr Terzo Usavršeni
A, šta ako tom Frimpongoviću na drugoj strani terena, bude neko poput onog Dražića, koji je prošlog proleća igrao za Voždovac, koji ga je dv a puta izbacio iz ravnoteže i postigao dva gola. Taj poraz Zvezde protiv Voždovca (3:1), je bio prelomni momenat za gubitak titule. Zvezda pod hitno treba da se oslobodi tog malog rastom, laganog neznalice, koji je bio rezerva u Napretku!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.