Почетна / Фудбал / Супер лига

ЗВЕЗДАШИ НАЈБРОЈНИЈИ: Изабрани најбољи тим, играч и тренер Супер лиге Србије!

Лидер има четири играча у идеалној једанаесторици, тренер јесени је Владан Милојевић, такође из нашег најтрофејнијег клуба, Ђорђе Ивановић прва звезда елите
ФОТО: И. Веселинов

Премијерно на најсвечанији начин Заједница клубова Супер лиге и Телевизија Арена спорт прогласили су најбољи тим, играча и тренера елитног такмичења у јесењем делу шампионата.

Гласали су капитени и тренери свих учесника друштва најквалитетнијег домаћег надметања. Највише гласова добио је Вујадин Савић, штопер Црвене звезде, повратник у српски фудбал протеклог лета.

Камерунац Леандре Тавамба, нападач Партизана, једини је странац у идеалном тиму првог дела првенства. Адут црно-белих добио је 15 гласова од колега и стручњака суперлигаша. Место међу најбољима заслужио је наравно и голгетер Супер лиге Александар Пешић из Црвене звезде.

Можда једино изненађење у идеалном тиму елите представља избор Немања Вучића, левог бека Земуна, поготово што је у питању премијерна јесен за њега у друштву најквалитетнијих српских клубова.

Заједница Супер лиге и ТВ Арена спорт први пут су организовали и избор најбољег појединца првог дела шампионата. Драгоцено признање припало је Ђорђу Ивановићу, везисти Спартака.

- Захваљујем капитенима и тренерима суперлигаша који су гласали за мене, а посебно мом шефу Александру Веселиновићу. До вредне награде не бих стигао да није било огромне помоћи саиграча.

Владану Милојевићу, тренеру Црвене звезде, убедљивог лидера првог дела првенства, припало је ласкаво признање за најбољег стручњака српске елите.

- Ова година је и за мене и за клуб изузетно успешна. За мене нема граница, покушаћу да наставим са успесима. Задатак свих нас у Супер лиги је да домаћи фудбал учинимо још бољим.

Драгомир Лазовић, председник Заједнице клубова Супер лиге, додељивао је дресове са презименима играча чланова идеалног тима јесени и плакете најбољим појединцима.

- Срећан сам што сам председник руководећег органа такмичења у најуспешнијој јесени за српски фудбал у последњих 20 година. Честитам Црвеној звезди и Партизану на пласману у шеснаестину финала Лиге Европе, као и репрезентацији за изборено учешће на светском првенству 2018. у Русији. Постајемо све интересантнији за љубитеље фудбала у Србији. Ујединили смо Заједницу Супер и Прве лиге, верујем да ће медијски успешно бити промовисана и друга по значају лига у следећој сезони.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kriticar-dezurni
A ko bre osvojio bese ,ono Dupli krunu.
Ranko
Ivkovic je kod nas bio prilicno bled, a sada je u najboljem timu lige. Mozda treba rzmisljati o tome da ga vratimo. Ivanovic iz Spartaka bi bio odlicno pojacanje na sredini. Valjda Ilijev i ovi iz uprave vec rade nesto po tom pitanju. Partizan u ovom prelaznom roku ne sme da omasi. Moramo da se dobro pojacamo. Po meni, treba nam dosta igraca, a koliko je to realno da se desi da ih ovi dovedu? Izvukli smo Cehe, koji su jaki, ali nismo bez sansi ako se uprava isprsi kako treba i dovedu kvalitetne fudbalere. Videlo se da Partizan ima u vrh glave 12, 13, igraca na koje moze da racuna. Sve ostalo nije za Partizan. A ni tih 12, 13 nije idealno. Pojacanja, i to dobra pod hitno!
mix
Ika Ilijev da razmisli o Ivanovicu, Vucicu i ivkovicu. Sva trojica zasluzuju punu paznju. Mladi su, vec se dokazali, i ako ne bi bili bas prve opcije, bili bi u mogucnosti da dobiju polusezonu za prilagodjavanje i dokazivanje. Inace, PFC treba da ozbiljno pojaca sa trojicom cetvoricom iskusnijih i super dobrih igraca kako bi zatvorio rue u timu koje su evidentne. Naravno, to se ne odnosi na momke koje sam prethodno. apostrofirao , nego na internacionalce koji poseduju ozbiljno medjunarodno iskustvo, visok kvalitet i da nisu stari kako Klub ne bi imao od njih perspektivno nikakvog finansijskog priliva. Mnogi pominju Gohoua, ali on ima punih 28 g. i ne bih rekao da je perspektivno gledano pravo resenje. Mislim da iz Slovenije dolazi vrlo dobar igrac, ali ne bih sad o tome.
pfc
Ika Ilijev da vrati Ivkovica, i kupi Vucica jer ce svakako prodati Munira i Miletica. Takodje da kupi Ivanovica jer nam treba krsten centarfor... A onda da Ika kupi trojicu Brazilaca i to je to!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.