Почетна / Фудбал / Супер лига

Ћаласан: Спремни смо за реванш Партизану

Спартаков млади репрезентативац Немања Ћаласан пред дуел са црно-белима прижељкује да се не понови исход са старта шампионата
ФОТО: Д. Вуковић

У екипи Александра Веселиновића влада добро расположење. Меч са Борцем који је због целокупног дешавања изазвао много пажње је архивиран. Голубови се вредно спремају како би се у наредној утакмици реванширали Партизану за пораз на старту шампионата.

– Оно што се десило у прошлом колу за нас је завршена прича. Гледамо само напред и окрећемо се новим изазовима. Чека нас меч против актуелног шампиона и овог тренутка смо фокусирани на припрему за тај дуел. Партизан је победио у Суботици минималним резултатом, мада смо били равноправни на терену током свих 90 минута. Срећа је тад била на страни противника, надам се да ће овог пута бити другачије – каже Немања Ћаласан.

Досадашње партије и пласман међу водеће тимове дају за право Суботичанима да у Београд путују без беле заставе.

– Многи нису очекивали да ће Спартак овако добро играти ове јесени и бити међу најбољима. Резултати и место у самом врху на табели су показатељи доброг рада стручног штаба и нашег залагања. За нама је 17 одиграних кола и мало се осети умор што доводи до осцилација, али ми смо спремни да наставимо у добром ритму. Немамо чега да се плашимо.  У Београд путујемо веома мотивисани. Свака утакмица је изазов, а посебно она када снаге одмеравате са актуелним шампионом.

Утакмицу против Чачана пропустила су стандардна четворица, али би Спартак у дуелу са Партизаном требало да буде комплетан.

– Прошли меч су пропустили Николић, Шимура и Ивановић због парних картона, док је Јочић имао малу повреду која је санирана, тако да смо сви спремни за утакмицу у Београду. Верујем да до недеље неће бити никаквих проблема и да ћемо против Партизана одиграти на високом нивоу и реванширати се за пораз на старту првенствене трке – поручује Немања Ћаласан.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.