Почетна / Фудбал / Супер лига

Два далекометна хица Јанковића за славље Партизана у Ивањици (ВИДЕО)

Јавор и Партизан крај Моравице одиграли меч 17. кола Супер лиге Србије који је обележио репрезентативац Црне Горе
ФОТО: partizan.rs

Јавор – Партизан 0:2 (0:2)

Ивањица - Стадион: крај Моравице. Гледалаца: 1.000. Судија: Бојан Николић (Крагујевац). Помоћници: Владимир Јовановић (Чачак) и Ненад Курчубић (Крагујевац). Жути картони: Јевтовић (Партизан). Стрелци: 0:1 Марко Јанковић у 9, 0:2 Марко Јанковић у 37. минуту.

ЈАВОР: Ђогатовић, Амановић, Каришик, Корнелиус, Терзић, Елиомар, Колаковић (од 65. Цветковић), Севић (од 51. Илић), Ивановски (од 82. Обадовић), Митошевић, Милановић. Тренер: Владо Јагодић.

ПАРТИЗАН: Стојковић, Н. Г. Милетић, Mитровић, Н. Р. Милетић, Вулићевић, Пантић, Јевтовић, Тошић, Јанковић (од 61. Сума), Тавамба, Ожеговић (од 71. Ђуричковић). Тренер: Мирослав Ђукић.

 

У 4. минуту Вулићевић је на два метра скинуо лопту главом испред Севића који је натрчавао и био спреман да је смести у мрежу.

Два минута касније са 20 метара из слободног ударца пробао је Елиомар, али је лопта отишла два, три метра изнад гола.

Први добар напад црно-белих резултирао је голом. Минут девети, лопту је добио Јанковић на тридесетак метара, повукао је напред, одлучио се за шут са двадесетак метара и погодио рашље Ђогатовићевог гола - 0:1.

Затишје до 31. минута када је Тавамба пробио по левој страни, уз гол аут линију заобишао и голмана Ђогатовића, а онда вратио лопту на петерац Ожеговићу који је натрчавао, али се нападач црно-белих оклизнуо, лоше захватио лопту и шанса је пропала.

Шест минута касније пресликан гол, са истог места шутира Јанковић, само је сада погодио супротни леви голманов угао - 0:2.

На прву прилику у наставку чекало се до 58. минута када је Милетић пробао главом после корнера, али је Ђогатовић поново лопту проследио у корнер.

У 65. минуту после корнера пробао је и други Милетић, бек, ногом, али је са неколико метара промашио за неколико центиметара.

Сума и Тошић су у 77. минуту комбиновали у казненом Ивањичана, на крају је Тошић пробао са десетак метара, али је шутирао право у Ђогатовића.

Пет минута касније је Милетић пробао са неколико метара, али из мртвог угла, Ђогатовић се није дао изненадити. У надокнади је пробаи и Данило Пантић, али по средини гола, Ђогатовић је одбранио.

Семафор 17. кола Супер лиге Србије:
Јавор – Партизан 0:2 (Јанковић 9, 37)
Земун – Мачва 1:0 (Вучић 39. једанаестерац)
Спартак – Борац 3:1 (Савковић 45+3. једанаестерац, Торбица 53, Радовановић 86. једанаестерац – Јовановић 27)
Петак:
Младост – Раднички (Ниш) 2:2 (Симуновић 7. аутогол, Трифуновић 75 – Стојановић 19, Павков 33. једанаестерац)
Субота:
Црвена звезда – Рад 6:1 (Пешић 4, 54, Боаћи 20. једанаестерац, 26, 63, 83 – Лутовац 41)
Напредак – Чукарички 1:2 (Ђерић 21 – Копитовић 20, Бојић 38)
Војводина – Радник 0:0
Вождовац – ОФК Бачка 2:0 (Павловић 40, Луковић 85. једанаестерац)
Табела: Црвена звезда 46 бодова, Партизан 42, Спартак 32, Вождовац, Војводина и Чукарички по 31, Раднички (Ниш) 24, Напредак 23, Радник 22, Младост 20, Земун 18, Мачва 16, ОФК Бачка 13, Јавор и Рад по 11, Борац 10.
Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nema sta
5/7 grobarskih komentara o zvezdi pa recite da to nisu kompleksi
pominjes, a ne znas
Definisi rec "kompleks".
Branko
A zato vi u evropi nemozete da postignete golove u 97 minuti ,golove iz ofsajda.crvene za protivnicke igrace pri izvodenju auta,penale dok protivnicki igraci su na zemlji a vasi im skacu na glavu (o prelomima nogu da nepricamo).A da tamo nema Mazuca,Grujica,Jovanovica,....... i dva glavna igraca FSS i Kokeze.Da je pravde igrali bi ste u vasoj maticnoj drzavi vase prvenstvo Hrvatske.I cetri golova nemoze ni Arsenal da nam da a kamoli Bate ,to vi dobijate od amatera i ribara,koji cemo da pobedimo.
misa tumbas
"Četri golova "!!! sve kaže i koeficijentu inteligencije
@Branko
Baš se nalupa i osta živ...čuj kokeza pomaže PARTIZANU........ ha ha ha duhovito nema šta.
GP
Svi na Jang bojs
Zuk
Da ima pravde, Zvezda protiv Bate Borisova bi trebala da primi tri ili vise golova.Razlog je prost ne sude zvezdine sudije.
ccc
Nema vama pomoci..
Zuk
Pravilniji komentar bi bio da Partizan igra redovno protiv jedanaest naostrenih protivnika i protiv sudija.Zvezda igra uglavnom trening utakmice sa svojim filijalama a ako se neko drzne da igra cvrse i odgovornije, onda na scenu nastupaju njene sudije izbace igrace u samom pocetku utakmice dosude po penal,i Zvezda ima redovno dva igraca vise.Iskljuceni igrac i sudje.
Sta reci?
Pa ako mi igramo protiv Filijale zasto nas partizan ne dobi???
@Zuk
Pa vidis kako je Borac danas prosao zato sto nije pristao na sklanjalicu koju su ih terali cele prosle sedmice da prihvate. Danas je stigla kazna jer je sudija morao da im pomaze pa smo svi videli nesto ocigledno. A jadnici pozurili da to rese, penal pa iskljucenje a mozda bi ih zvezda dobila i bez toga. Ali ona petarda u rupi im je jos u svezem secanju. Hej petardu primiti na svom terenu od Borca.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.