Почетна / Фудбал / Супер лига

Штрајк у Борцу и данас? Против Спартака са омладинцима?

Чачани ће можда сутра добити заостале принадлежности, од тога зависе и даљи потези првотимаца
ФОТО: Д. Радишић Лејча

Очекивања непоправљивих оптимиста, присталица Борца о елиминацији Црвене звезде, била су налик лепом сну. Од тога ништа више, на време су се пробудили навијачи и извесно је већ после трећег минута колико је било потребно Београђанима да први пут погоде мрежу Бајића, схватили да је пораз у дуелу са апсолутним фаворитом, неминовност.

Много више од „очекиваног” пораза тема коментара на градском стадиону, био је штрајк који траје већ неколико дана. Према информацијама које су се могле чути од играча, у њиховој одлуци да наставе обуставу рада и доласка на тренинге, ништа се неће променити и после дуела са Црвеном звездом.

За данас је заказан тренинг, али је мало вероватно да ће се „штрајкачи” појавити на терену стадиона крај Мораве.

Вести које долазе из клупских просторија могле би бар делимично донети оптимизам. Играчи, опет незванично, јер правих информација још нема, могли би бити исплаћени у петак. У случају повољног исхода, Борац ће сигурно путовати у Суботицу на првенствени дуел са Спартак ЖК.

У противном, на потезу може бити и руководство клуба које је, није искључено, може повући и други потез и на дуел са Суботичанима отпутовати са омладинским саставом. Уосталом, од 21 кандидата за тим против Црвене звезде, било је чак пет првотимаца из омладинског тима Борца.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Realan
Lazu, jesu pozvali 5 Omladinaca, ali na spisku medju 21 igracem je bio samo jedan, ostali su otisli kuci kao popisani jer su ispalili decu zarad nekih "visih" interesa. Mogu oni da se nadaju da ce Omladinci ici u Suboticu ali je pitanje ako su panetni da ne prihvate pa nek igraju ti manekeni koji ne treniraju, a hoce da odigraju protiv Zvezde da budu vidjeni, al se samo osramotise pa da opet nastave strajk! Budite frajeri pa ne izlazite ni protiv Zvezde bolje da su ti klinci igrali bar bi se vise trudili za razliku od ovih strucnjaka dovedenih sa konca i konopca , trenerskih, menadzerskih i direktorskih tal igraca! Dok se klubovi ne budu privatizovali ovako ce nam biti. Niko ne pise da treneri mladjih kategorija nisu primili preko 20 plata! Bitno je da se Cevap, Robi i ostali skakavci sepure po novoj upravnoj zgradi i daju sebi "na vaznost" kao da im je klub dedovina! USRANA MOTKA BRACO CACANI PA CE SVE DOCI NA SVOJE!!!
Realan
Lazu, jesu pozvali 5 Omladinaca, ali na spisku medju 21 igracem je bio samo jedan, ostali su otisli kuci kao popisani jer su ispalili decu zarad nekih "visih" interesa. Mogu oni da se nadaju da ce Omladinci ici u Suboticu ali je pitanje ako su panetni da ne prihvate pa nek igraju ti manekeni koji ne treniraju, a hoce da odigraju protiv Zvezde da budu vidjeni, al se samo osramotise pa da opet nastave strajk! Budite frajeri pa ne izlazite ni protiv Zvezde bolje da su ti klinci igrali bar bi se vise trudili za razliku od ovih strucnjaka dovedenih sa konca i konopca , trenerskih, menadzerskih i direktorskih tal igraca! Dok se klubovi ne budu privatizovali ovako ce nam biti. Niko ne pise da treneri mladjih kategorija nisu primili preko 20 plata! Bitno jeda se Cevap, Robi i ostali skakavci sepure po novoj upravnoj zgradi i daju sebi "na vaznost" kao da im je klub dedovina! USRANA MOTKA BRACO CACANI PA CE SVE DOCI NA SVOJE!!!
saopstenje
A sta je bilo ono na terenu, juce, nego strajk!?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.