Почетна / Фудбал / Супер лига

Секретар Судијске комисије: Био је прекршај и пенал за Партизан (ВИДЕО)

Игор Радојчић, секретар Судијске комисије, на ТВ Арени спорт прокоментарисао је једанаестерац који је Ненад Ђукић досудио за Партизан у Шапцу.
ФОТО: Н. Неговановић

- Играч Мачве направио је покрет уназад и – прекршај. Пенал!

Снимак отклања дилеме из града на Сави: Игор Ристивојевић је неспретном реакцијом фаулирао Данила Пантића и арбитру из Ужица је преостало само да покаже на белу тачку. Парни ваљак је преокренуо резултат и – славио.

Коментари29
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mosquito
Odluka nije konacna dok je ne potvrdi komisija iz Ljutice Bogdana broj 1 u sastavu Terzic,Mrkela i Bozovic.
Nele
Gde je komentar za 49min? Opet Everton, udarac otvorenom sakom po licu protivnika (samo po sebi zuti karton), sudija mu to progleda kroz prste a on nezadovoljan sto je uopste sudjen faul(!?) ispuca loptu u aut u pravcu pomocnog sudije?? Sudija mu i to progleda kroz prste??? I to nije "samo" zuti karton obzirom da je vec imao jedan!
Секси Ноле
Није суђен фаул већ је Евертон испуцао лопту у аут јер је играч Мачве остао да се ваља по терену. Они су нам након тога вратили лопту.
neno
Baš me interesuje hoće li biti kakvih sankcija prema "trovačima", koji su javno govorili o nekakvoj sprezi FSS i Partizana?
Dragan
Није пенал. Зато шт је за Партизан и зато што је 89. минут. И још доноси три бода.
top
Komentar.
Panonija
Ja mislim da nije bio penal i kao zvezdas i kao bivsi fudbaler,grobari misle naravno drugacije sto je i normalno,ali jedno sustinsko pitanje za ovog strucnjaka i za sve nas navijace bilo kojih crveno belih ili crno belih boja dali bi taj sudija i taj kvazi strucnjak tako uradio odnosno tumacio fudbalska pravila da je penal dosudjen za Macvu u 86-tom minutu za isti faul.
fudbaler-laznjak
Pa ako mislis da si me impresionirao time sto si rekao da si bivsi fudbaler-nisi! Bio sam i ja, pa sta!? Penal cist kao suza, opstrukcija igre na petercu itd.itd. Nema nijednog argemnta da se ne svira, osim ovog da treba da se svira za Partizan!
Dragan
Као бивши фудбалер одговори шта је играч Мачве покушао, и шта је урадио ако ово није прекршај. Која га је сила бацила са земље на играча Партизана.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.