Почетна / Фудбал / Супер лига

Ле Талек: Младост сеоски клуб, пожелео сам да убијем Радивојевића, нисам размишљао о последицама, црвеном картону...

Лактом је Радивојевић у 87. минуту ударио Ле Талека, што је Јован Шегрт санкционисао жутим картоном
ФОТО: И. Веселинов

Неспортски потез Радивојевића испровоцирао је Француза у Звездиним редовима Ле Талека, па је дошло до кошкања и одгуривања којем су се прикључили чланови оба тима са клупе.

Међутим, тензија је брзо спласнула, утакмица настављена, а арбитар је, осим Радивојевића, жутим картоном опоменуо Ле Талека, Борјана и Росића.

По завршетку утакмице, дефанзивац Црвене звезде изнео је своје виђење ситуације у завршници меча.

Не знам да ли се ово зове фудбал. Играчи Младости дошли су да се бију, а не да играју. Инструкције њиховог тренера биле су да нас шутирају, очигледно су љубоморни на нас. Сеоски клуб. Знали смо пре утакмице да ће бити овако. Имао сам проблема раније са раменом, а после ударца Радивојевића пао сам управо на њега. Због тога сам пожелео да га убијем. Срећом по њега смирили су ме моји саиграчи. Нисам размишљао о последицама, црвеном картону… Иако ово није био фудбал, на крају смо славили – рекао је Ле Талек.

Коментари36
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

straja
pogledajte sliku ^ i slovima sest igraca je nasrnulo na njega...a nisu jos znali sta je on pozeleo...a samo je rukama u grudi gurno "nevinasce",......sramota od svih komentatora i od trenera koji je inace vrlo "korektan" u svojoj netrpeljivosti...a i ljubavi prema samom sebi....
U.B.
Pozdrav za malog francuza iz Lucana! MLADOST!!!
Lord Ajvar
Ako ne bude kaznjen zbog ovakve izjave, prestajem da pratim srpski fudbal.
Nemoj
,,Штета" за таквог и сличне. Ја мислио да си престао пратити фудбал кад су се појавили они твоји костоломци.
Stari delija
Za neverovati. Do juče jedan miran i solidan igrač, odjednom ...... Mislim da mu posle ovoga više nije mesto u klubu, bez obzira o kakvom kvalitetu je reč.
Izvini
A ti si verovatno i centra Pariza? I ja sam tebe poželeo da ubijem kada si digao ruku za ofsajd do kog je falilo 5 metara pa pustio, gle čuda, francuza da makazicama da gol sa 4 metra. I šta sada? Jel sam rekao da si francusko selače rođeno u Poasiju gde trenutno nema ni 40.000 ljudi, a nije bilo ni kada si se rodio? Ne mlati previše, navikli ste da vas svi puštaju i maze, a vi krljate pa kada naletite na Aresnal, onda se žalite što vam ne sviraju faul svaki put kada neko prođe pored vas.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.