Почетна / Фудбал / Супер лига

Косановић: Намучили смо се; Миловановић: Реално

Милан Косановић, асистент тренера Звезде Владана Милојевића, имао је различито гледиште на прво и друго полувреме.
ФОТО: И. Веселинов

- Ово нам је 25 утакмица од почетка сезоне, наше игре показују да смо на добром нивоу. Ривал нас је у првих 45 минута превише респектовао, тада смо успели да постигнемо два гола.  Уместо да рутински завршимо меч примили гол у наставку. Намучили смо се мало, али ипак победили.

Желео је Косановић да скрене пажњу и на најмлађе првотимце Црвене звезде.

- Кад Арсенал игра са играчима 96. и 97. годиште то су тинејџери. Са друге стране кад су Рачић, Аџић, Лука Илић у постави, на њих се гледа као нормалну појаву. Требало би имати у виду да су то фудбалери рођени 1998. и 1999. године.

Тренер Младости Ненад Миловановић замерио је дефанзивцима што нису испунили задатке код голова Звезде.

- Честитам Звезди на резултатима у првенству и Европи. Младост је била бојажљива у првом полувремену, далеко од играча. Упозоравао сам штопере да је Пешић одличан играч, али га нисмо затворили. И други гол смо примили из ситуације на којој смо радили. Гол Радивојевића нас је подигао, имали смо шансе после тога, али је ривал заслужено славио.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

op
i sudija se veseli namučio pravi šegrt
Miki
Pomagao vam je i jedan segrt.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.